Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. október 21–27. – Kinek jót, kinek rosszabbat hoz a hét

Október negyedik hetében néhány csillagjegy nagyszerű hírekre számíthat a pénzügyekben, míg mások életét bosszantó kiadások keserítik meg. A horoszkóp most is okos és hasznos javaslatokkal lát el. Érdemes megfogadni és követni.

Október negyedik hetének legfontosabb változása, hogy szerdán a Nap a Skorpió jelébe lép. Ez a jegyváltás néhány csillagjegynek örömteli lehetőségeket jelent a pénzügyekben, másoknak meg inkább bosszantó és váratlan kiadásokat. S hogy mi mindenre érdemes figyelned a pénzügyekben október utolsó hetében? Csillagjegyednél megtalálod a választ és a megfontolandó javaslatokat.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként szerdán fontos esemény történik az életedben, a Nap átlép a Skorpióba, és arra figyelmeztet, hogy innentől nagyon ügyelj a kiadásaidra! Veszély fenyeget, ugyanis hajlamos leszel többet költeni a bevételeidnél. Közben extra költséged is adódhat.

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként a szokottnál többet költenél ezen a héten a szerelmedre, vagy valaki másra, aki közel áll a szívedhez. Ez a kényeztetés megterhelően drága luxus lehet, meglékelheti a pénztárcádat. Józannak kéne maradnod!

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként úgy tűnik, végre a bevételed kicsit nő a munkádnak, a szorgalmadnak és a kitartásodnak köszönhetően. A bolygók szerint bár a növekedés most még alig érezhető, mégis örülni fogsz, mert a tendencia egyre biztatóbb.

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként a hét második felében egészen optimistán tekinthetsz a pénzügyeidre. Ez a pozitív változás nem jelent felelőtlenséget. Szerencsére. Inkább kreativitást hoz neked, ami épp a legjobbkor jön…

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként egészen jól alakulnak az anyagiak, a pénzügyek ezen a héten. Nincs okod aggodalomra. Azonban továbbra sem költekezhetsz meggondolatlanul, de legalább sokkal nyugodtabban kezelheted a pénzt.

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként vigyázz most, mert időzített bombán ülsz. A hétvégére várható egy ronda fényszög, ami „belerondíthat” a pénztárcádba is. A Szaturnusz bolygó visszafogottságot, és még több önfegyelmet követel most tőled…

Kinek jó, kinek fájó híreket hoz ez a hét a pénzügyekben (Fotó: iStock)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként végre minden jól alakul az anyagiakat illetően. Nem kell most már törnöd a fejed, akkor sem, ha nem dúskálsz a pénzben. De értékeld, hogy a bevételedből simán kijössz, ugyanis elég ügyes vagy hozzá, hogy beoszd, amid van.

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként a hét legfontosabb változása, hogy szerdán a Nap belép a Skorpióba, hamarosan jön a születésnapod. Nemcsak emiatt kapsz ajándékot, a pénzügyeid is kedvezően alakulnak. Ezt magadnak köszönheted és a szorgalmadnak…

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként a vasárnapi kellemetlen fényszög megnehezítheti a dolgodat a pénzzel kapcsolatosan. Nincs katasztrófa, csupán arra hívja fel a figyelmedet a Szaturnusz, hogy vedd komolyan a pénzt, és a költekezést is.

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként ezen a héten kissé borúlátóbb és gondterheltebb leszel a pénz miatt. Nem baj, ha komolyan veszed az anyagiakat, de ettől ne válj aggodalmaskodóvá! Hosszú távra nézz előre, és meglátod, mennyivel könnyebb lesz.

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként számodra továbbra is remek tendenciát mutatnak a bolygók, amelyek előnyösen érintik a bevételeidet. Lehet, hogy ezt nem számolhatod meg konkrétan, de tuti, hogy érzékeled…

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként még most is számítanod olyan kell extra kiadásokra, amelyek okozhatnak fejfájást ezen a héten. De nincs akkora baj, mint az elsőre látszik. Adj magadnak időt, és jobb színben fogod látni a pénzügyeidet is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top