Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. július 22-28.: Végre beérnek a gyümölcsök

Úgy tűnik, pénzügyekben is végre beérnek a gyümölcsök. Néhány csillagjegy esetében mindenképpen. Vajon mi mindent javasol, és mire figyelmeztet a horoszkóp erre a hétre? Csillagjegyednél elolvashatod a választ.

Július utolsó hetében még tombol a nyár. A legtöbben ezekben a napokban indulnak vakációra, töltik a szabadságukat. A horoszkóp szerint lesz, akinek most érnek be a pénzügyi gyümölcsök, másoknak a zsebe viszont könnyen kiürülhet… Mire figyelj ezen az igazi nyári héten? Csillagjegyednél elolvashatod a választ, és a megfontolandó javaslatokat.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként szépítenéd az otthonodat? Szeretnél ingatlanba fektetni? Ez most aktuális, de csak megfontoltan tedd! Konzultálhatnál szakemberrel. Inkább fizesd meg őt, semhogy rossz döntést hozz!

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként vannak olyan pénzforrásaid, amiket nem használsz, vagy nem kellően használsz ki. Sokkal több pénzt spórolhatnál, mint sejted, ha észre veszed ezeket, és persze el kezded kiaknázni a bennük rejlő lehetőségeket…

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Bizony, tombol a nyár. Itt a strandolás, a nyaralás és az utazás szezonja. Nincs az a pénz, amit minderre ne tudnál elkölteni. Ikrek jegyűként most mégis nagyon észnél kell lenned, ha nem akarsz eladósodni… Ugye nem akarsz?

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként végre kezdenek beérni a munkád gyümölcsei, amit konkrétan pénzben mérhetsz. A többletbevételnek tutira lesz helye. De jobb, ha nem kezdesz máris esztelenül költekezni.

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként még mindig a dugipénzed foglalkoztat. Ironikusnak tarthatod, hogy egyszerre van, és azt is, hogy nincs. Gunyoros mosoly játszik a szád körül, mert a dugipénz nem a te stílusod… Vagy mégis?

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként szíved szerint csomó pénzt költenél a gyerekeidre vagy a belső gyerekedre. A nyár sok vicces holmi aktualitását hozza, ami nem drága: buborékfújó, aszfaltkréta és még nagyon sok ezekhez hasonló…

Végre megtérülnek az erőfeszítések – pénzben is (iStock)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Meglepő módon a pénzügyeid alakulását előmozdíthatja a helyes kommunikáció. Mérleg jegyűként ugyanakkor óriási öngólt rúgsz, ha csak magadban pufogsz a héten, és azt várod, hogy a munkáltatód lépjen.

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként fizetésemelést kaphatsz. Amennyiben a jelenlegi helyeden nincs erre lehetőség, akkor érdemes odébb állni. Igazad van, miért maradnál, ha máshol ennyi tudással többet kereshetsz.

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként végre nem kell a többletkiadások miatt aggódnod. Ezen a héten igazán értékelni fogod a szürke hétköznapokat is, amikor minden kiszámíthatóan, tervezhetően, egyformán zajlik…

Heti pénzhoroszkóp: Bak

A nyár kellős közepén számos dologra nem kell költened: fűtés, fagyálló, hólapát, satöbbi, satöbbi. Bak jegyűként most mégis lehetnek más fajta extra kiadásaid, amelyek bosszantanak. Rendszerezd ezeket, és sokkal könnyebb lesz!

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként alig hiszel a szemednek: egyre jobban alakul az anyagi helyzeted. A gyarapodás oka nem szerencsejáték, hanem kitartó munka és következetes karrierépítés.… Csak így tovább!

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként keményen és szorgalmasan dolgozol. Munkádnak lassan érzékeled az eredményét is. Ne költsd el minden bevételedet, de vegyél magadnak valami ajándékot jutalomképpen! Megérdemeld.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top