Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. július 1–7.: Rátalálhatsz a bőség titkára a héten

Ezen a héten fontos felismerésekben lehet részed. A horoszkóp szerint a bőség titkáról lebbentheted le a fátylat. Talán magad is meglepődsz, mennyire másként gondolkoztál eddig a bőségről, és mennyivel egyszerűbb dolgod lehetett volna...

Kos

Kos jegyűként talán épp tőled várja valaki a környezetedben a segítséget, a támogatást. Ha kisegíted őt a pénzügyi nehézségeiben, csak átmeneti megoldást nyújtasz. A problémáját valójában neki kell megoldania egyedül, de támogató, okos javaslatokat adhatsz neki, ahogyan a megoldásra is rávezetheted, ha ő nem látja még át.

Bika

Bika jegyűként a nyár kellős közepén több kiadásod lehet, mint előzetesen várod. Érdemes már ma átnézned a pénzügyeket, és csak annyit költeni a nyaralásra, amennyit biztosan tudsz fedezni. Csábítóak lehetnek az átmeneti kölcsönök, hitelek, de hidd el, később nagyon megbánod, ha e mellett döntesz.

Ikrek

Ikrek jegyűként imádod a nyarat. Talán máris a jól megérdemelt szabadságot töltöd. Te mindenkor nagyon ügyesen beosztod a rendelkezésre álló pénzt, viszont amikor jobban állnak a dolgaid, jóval többet is költesz. Most költhetsz ugyan többet, de ne kerülj mínuszba, hiszen a július épp csak elkezdődött.

Rák

Rák jegyűként minden hónapban fellélegzel, amikor végre megkapod a fizetésedet. Az anyagi biztonság nagyon fontos szempont nálad, gyakran előbb költesz a környezetedre, mint magadra. Pedig most a születésnapod környékén megengedhetnéd a luxust. Mikor ajándékozhatnád meg magad, ha nem most? 

Oroszlán

Oroszlán jegyűként észre kell venned, mennyivel gyorsabban gondolkodsz a környezetednél. Talán nem is érted, miért problémáznak olyan hosszasan az anyagi kérdéseken, hiszen tálcán kínálod nekik a megoldást. Épp ez a lényeg, nekik maguknak kell rájönniük a megoldásra.

Szűz

Szűz jegyűként egyre több pénz érkezik a számládra, de legalábbis érkezhetne, ha hinnél benne, és megengednéd magadnak az anyagi bőséget. A kétségek helyett inkább érezd a lelkedben, mennyire sok pénzed van, és a héten olyan pénzeket, tartozásokat is visszakapsz, amikről talán régen lemondtál már.

A bőség titkára bukkansz a héten (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként a bőség titkát keresed a héten. Arra kell most rájönnöd, hogy a megoldás sokkal egyszerűbb, mint sejtenéd. Próbáld ki, hogy ezen a héten jó érzésekkel gondolsz a pénzre; amikor a kezedbe veszed, érezd meg a szeretetet. Ahhoz jön a pénz a leggyorsabban, aki igazán szereti. Nem bűn ez, inkább érdem.

Skorpió

Skorpió jegyűként az év kellős közepén nagyon is érdemes újra átgondolnod a pénzügyeket. Gondolj vissza, mit és hogyan terveztél az év elején, és vajon mi minden valósult meg a tervekből? Ez az újratervezés ideje, ezért ha szükséges, most mindent újrakezdhetsz a siker érdekében…

Nyilas

Nyilas jegyűként a nyár számodra az utazásról, a szabadságról, az önfeledtségről szól. Ha máris utazol, gyűjts, szerezz most is minél több élményt. Mindenkinél jobban tudod, mennyire gazdagítanak ezek a tapasztalatok. Mindenkor élményekkel telve térsz haza, nem igaz? Ebből meríthetsz erőt, energiát és újabb pénzeket.

Bak

Bak jegyűként legyél különösen körültekintő a héten. Könnyen elveszíthetsz most ugyanis fontos pénzeket. Persze épp ezzel a tudatossággal és figyelemmel szerezhetsz vissza mindent, amit esetleg elveszítenél. Július első hete a fontos tapasztalatok és megfigyelések hete. Használd ki. 

Vízöntő

Vízöntő jegyűként vedd észre, azoktól az emberektől kapod a legokosabb és leginkább használható pénzügyi tanácsokat, akik nem is akarnak neked semmit sem tanácsolni. Csak úgy maguktól elmesélnek valamilyen velük megesett történetet. Na, épp ezekre az esetekre figyelj fel a héten. 

Halak

Halak jegyűként téged a pénzügyek most kevésbé foglalkoztatnak. Inkább az érzelmek, a szerelem köti le a figyelmedet. Úgy érezheted, a legszebb álmaid válnak most valóra. A horoszkóp szerint így is lesz, ennek ellenére picit próbálj a realitások talajára lépni, és a pénzedre is figyelhetnél valamivel tudatosabban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top