Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. május 20–26.: Elszivárog a pénz…

A hét legfontosabb kérdése, vajon hol szivárog el a pénz? Most könnyen kiderülhet, sokkal többet költesz, mint kéne, esetleg olyasmit is vásárolsz, amire valójában nem sok szükséged van. Nos, hol folyik el a pénzed? A horoszkópból kiderül.

Kos

pénzhoroszkóp kos csillagjegyKos jegyűként el kellene utaznod, hogy kicsit más szempontból nézhess rá az életedre. Szükséged lenne kívülről látni most magadat. Talán nem veszed észre azt, ami pedig ott van előtted. Az új nézőpont új ötleteket is ad neked.

Bika

pénzhoroszkóp bika csillagjegyBika jegyűként bánj úgy a pénzeddel, mintha mindig is sok pénzed lett volna. Ez nem azt jelenti, hogy el kellene szórnod a pénzedet. Sőt! Figyeld meg, akiknek sok pénzük van, ők szeretettel, tisztelettel bánnak a pénzzel. Neked is így kéne tenned.

Ikrek

pénzhoroszkóp ikrek csillagjegyIkrek jegyűként úgy érzed, valaki elvett tőled valamit. Úgy érzed, valaki nem adja meg, ami szerinted jogos lenne, és járna neked. Tudnod kell, ami valóban a tiéd, azt nem lehet elvenni tőled. Ha pedig mégis elvennék, hamarosan úgyis visszatér hozzád.

Rák

pénzhoroszkóp rák csillagjegyRák jegyűként talán túl sokat költesz értelmetlen butaságokra, esetleg a gyerekek kívánságait teljesíted ok nélkül. Az is lehet, túl sokat költesz másokra. A héten figyeld meg, mi az, amire értelmetlenül sokat költesz, és kezdj el változtatni ezen, amilyen gyorsan csak lehet.

Oroszlán

pénzhoroszkóp oroszlán csillagjegyOroszlán jegyűként a spórolásnak talán az az első lépése, hogy költesz a pénzedből. Talán az a legegyszerűbb, ha most olyasmire költöd a pénzedet, ami hamarosan segít spórolni. Minden olyasmit megvehetsz, amivel valamilyen módon pénzt takarítasz meg.

Szűz

pénzhoroszkóp szűz csillagjegySzűz jegyűként vedd észre, a pénz ahhoz megy, aki szereti. Talán úgy neveltek, a pénz bűnös vagy rossz dolog, és talán ezért kerül téged. A héten érdemes rendbe tenned a pénzzel kapcsolatos negatív gondolataidat, amelyeket cserélj mielőbb pozitív, szeretetteljes gondolatokra.

heti pénzhoroszkóp 2019. május 20-26.

Vajon hol szivárog el a pénz az életedben? (iStock)

Mérleg

pénzhoroszkóp mérleg csillagjegyMérleg jegyűként ne felejtsd el, nem tudhatod pontosan, mi van mások életében, milyen helyzetekkel, nehézségekkel küzdenek. Ezt azért szeretném tudatosítani benned, mert most mások pénztárcája helyett a sajátoddal kellene inkább foglalkoznod.

Skorpió

pénzhoroszkóp skorpió csillagjegySkorpió jegyűként nem vagy benne biztos, hol folyik el a pénzed, ezért most érdemes megfigyelned a folyamatot, hogy mi történik a pénzeddel. Figyeld meg, mennyit teszel félre, hogyan osztod be, hogyan tervezed a kiadásaidat.

Nyilas

pénzhoroszkóp nyilas csillagjegyNyilas jegyűként az okos megoldások és befektetések lesznek a legjobbak ezen a héten. Olyan okos befektetések, amelyek akkor is pénzt hoznak, ha nem foglalkozol velük. Ilyen befektetéseket nagyon könnyedén találhatsz a héten.

Bak

pénzhoroszkóp bak csillagjegyBak jegyűként vedd észre, hogy ahogyan a pénzhez viszonyulsz, meghatározza, mennyi pénzed van. Mi az, amivel jobbá tehetnéd a pénzhez való kapcsolatodat? Mi az, amivel egyszerűbbé tehetnéd a pénzügyi helyzetedet? Ezekre a kérdésekre kell megtalálnod a választ ezen a héten. 

Vízöntő

pénzhoroszkóp vízöntő csillagjegyVízöntő jegyűként sokkal gyorsabban oldanád meg az anyagi nehézségeidet, az anyagi helyzetedet, ha most arra koncentrálnál, hogy megtaláld a megoldást, nem pedig arra, hogy panaszkodj. Ha a megoldásra koncentrálsz, az gyorsan felbukkan a tudatodban is.

Halak

pénzhoroszkóp halak csillagjegyHalak jegyűként ahelyett, hogy butaságokra költenél, ezen a héten érdemes megfontoltan használnod a pénzedet. A pénzed az erőd, a hatalmad, az energiád. Kinek adnál szívesen ebből az energiából? Milyen helyzetek megoldására használnád szívesen ezt az erőt? Erre keresd a választ a héten.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top