nlc.hu
Horoszkóp

Leggyönyörűbb csillagjegyek

A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek a leggyönyörűbbek

Ők lehetnének a szépség nagykövetei.

A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek a leggyönyörűbbek, az ő arcuk a legszabályosabb, a legszebb, a legvonzóbb.

Legszebb csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Klaus Vedfelt

Mérleg

A Mérleget uralkodó bolygója, a Vénusz rendkívüli szépséggel áldotta meg. Az arca bájos és szabályos, a vonásai finomak, az orra egyenes, az ajkai teltek és nagyon vonzóan íveltek. A szemei hangsúlyos, a tekintete intelligenciát sugall, a haja dús és általában barna vagy sötétebb színárnyalatú. Kíváncsi, titokzatos és igazán hívogató típus. Nem túl magas, de nem is alacsony, viszont annál arányosabb. Ő a valódi szépség és elegancia megtestesítője. Kifinomult ízlésének köszönhetően valódi stíluskirálynő rejlik benne.

Skorpió

A titokzatos Skorpió bámulatos vonzerővel rendelkezik, pontosan észbontóan vonzó. Szinte magnetikus erejű, pedig őt csöppet sem lehet klasszikus szépségnek nevezni. Mozdulatai, a megjelenése különösen varázslatos, az egész lényét tekintve mindenképpen a legszebbek között a helye. A szemei nagyok és rendkívül kifejezőek, szinte megbabonáz a tekintetével. A bőre makulátlan és feszes, az ajka érzéki és csábító. Ő a legszexibb csillagjegy, szenvedélyes, független, magabiztos, mégis elbűvölően nőies. Persze mindezt pontosan tudja is magáról.

Bak

A Bak gyönyörű és szabályos arcáról ismert. Az alakja általában sudár, lábai meglepően hosszúak. Szeme és tekintete kifejező, intelligenciát sugároz, leggyakrabban szürke, kék vagy zöld színben ragyog. Megjelenése nyugalmat, kiegyensúlyozottságot áraszt, és mindenkor tökéletes. Olyan, mintha a legdivatosabb magazinokból lépne ki. Pontosan tudja, mivel hangsúlyozhatja szépségét a leginkább. Visszafogottnak, hűvösnek, megközelíthetetlennek tűnik, de csupán eleinte. Remek humorral rendelkezik, a válaszai mindenkor frappánsak, sziporkázóak.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top