nlc.hu
Horoszkóp
Nem féltékeny csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek egyáltalán nem féltékeny típusok

Ezekre a csillagjegyekre egyáltalán nem jellemző a féltékenység.

Ikrek

Az Ikrek kettős csillagjegy, ezért valójában hol ilyen, hol olyan. Az egyik percben elbizonytalanodik, a következőben pedig meghökkentően határozottan áll ki a véleménye mellett. Könnyed, vidám típus, szereti a társaságot, szívesen flörtölget. Nála biztosan elúsznak az esélyeid, ha folyton számon kéred, miért mosolygott olyan szélesen vagy udvarolgatott valakinek egy társasági eseményen. Sosem bántásból teszi, a csábítási szándék pedig szinte fel sem merül benne. Ő csupán jól érzi magát, ismerkedik és szívesen beszélget, eszébe sem jutna féltékennyé tenni téged, mert fordított helyzetben föl se merülne benne ez a gondolat. Amikor igazán szerelmes, és jól érzi magát a kapcsolatában, hűséges, kitartó, nagyon megbízható csillagjegy. 

Ezek a csillagjegyek nem féltékenyek

Fotó: Getty Images/Hinterhaus Productions

Nyilas

A Nyilas akkor érzi jól magát a párkapcsolatában, ha megadod neki a függetlenséget, a szabadságot. Mindennél fontosabb számára a feltételek nélküli bizalom. Ha képtelen lennél a gondolattal megbarátkozni, hogy ő nélküled is eljár szórakozni, esetleg elutazik néhány napra, akkor nem érdemes vele kezdened, mert úgy éreznéd, folyton csalódást okoz neked. A jelen pillanatban él, szeretne minél több tapasztalatot szerezni, minél több kihívásnak engedni. Szívesen megosztja veled az élményeket, de csak akkor, ha nem azt nézed, mit tesz vagy mond, nem kételkedsz benne, és legfőképpen nem féltékenykedsz. Nagyon rosszul viseli a folyamatos kérdéseket, a számonkérést, a feltételezést, hogy megcsalt. Ő sem fog soha faggatni téged, hogy merre jártál, mit csináltál. Inkább veled örül az örömeidnek.

Vízöntő

A Vízöntő el sem tud szörnyűbb helyzetet képzelni annál, mint a faggatózást, a folyamatos kérdéseket, hogy merre járt, kivel beszélgetett, telefonált vagy csetelgetett az interneten. Ő is a függetlenség, az önállóság híve. Akkor érzi jól magát a kapcsolatban, amikor elfogadod és értékeled a szabadságvágyát. Legyen bármilyen vonzó, mégsem érdemes kezdened vele, ha nem tudod tiszteletben tartani a függetlenségét. Megtesz érted mindent, sőt előbb gondol rád, mint saját magára, de mindezt a feltételek nélküli elfogadással érheted el nála. Nagyon társaságkedvelő típus, rengeteg barátja van az ellenkező nem tagjai között is, akikekkel szívesen és rendszeresen tartja a kapcsolatot. Ez az élete. Ő sem féltékeny a te exeidre vagy barátaidra. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top