nlc.hu
Horoszkóp

Romboló csillagjegyek

Csillagjegyek, akik képesek a legharmonikusabb párkapcsolatot is földig rombolni

Valamiért az idilli párkapcsolatot nem viselik túl jól.

Ezek a csillagjegyek még a legharmonikusabbnak tűnő párkapcsolatot is képesek földig rombolni.

Kos

A Kos hajlamos veszélybe sodorni önmagát és másokat, ahogyan ő az első, aki tönkreteszi a legstabilabb párkapcsolatot is. Képtelen kompromisszumot kötni, képtelen elviselni, ha valami nem az ő akarata szerint történik. Pontosan ezért eshet meg vele, hogy a legromantikusabbnak induló párkapcsolata is előbb-utóbb a süllyesztőben végzi. És ha egyszer rés támad a kapcsolaton, hiába is foltozgatná, többé sosem lesz ugyanolyan, mint a kezdetekben volt. Valójában megmenthetné a szerelmet, ha el tudná fogadni, ha meghallgatná párja érvelését, kéréseit, és nem csak a saját feje után menne. Erre viszont egy Kos még nem kellően érett, így a csalódást vele nem kerülheted el.

Csillagjegyek, akik tönkreteszik a párkapcsolataikat

Fotó: Getty Images/sarayut

Ikrek

Az Ikrek a lelke mélyén nagyon is vágyik a tartós párkapcsolatra. A gond csak annyi, hogy teljességgel megbízhatatlan típus, ezért nem meglepő, hogy ő is gyorsan tönkreteszi a bimbózó kapcsolatait. Felelősséget sem vállal, ha nem muszáj, és bizony igencsak hajlamos megcsalni a párját. Bármilyen vonzó és szórakoztató csillagjegy hírében is áll, mégis a megbízhatatlanságával gyorsan elriasztja lehetséges partnerét. Nem könnyű fülön csípni, minden helyzetben kivágja magát, ezért inkább csak érzed, hogy valami nincs rendben vele. Talán egy darabig bizalmat szavazol neki, de ha megbízható társra vágysz, érdemes inkább nyugodtabb vizekre evezned, és ott keresgélni.

Nyilas

A Nyilas független és nagyon szabad csillagjegy. Az ellenőrzést, a korlátokat nem tűri, ő sem köt kompromisszumot, azt teszi, amit a szíve diktál. A párkapcsolat nem a legfontosabb része az életének, ő egyedül is jól érzi magát. Ezzel a hozzáállással pedig nem véletlen, hogy a legszebb párkapcsolatot is képes gyorsan lerombolni és tönkretenni. Néha kifejezetten érzéketlen a párjával, aki értetlenül néz rá, hogy mégis mi történt, mitől változott meg. Nem vállalja a felelősséget, és túlzottan nem is törődik a másik érzéseivel, előfordul, hogy gondolkodás nélkül kimond bántó dolgokat. Ő az, aki erősen hajlamos összetörni a női szíveket. Nagyon nehezen kötelezi el magát, mindig újabb és újabb kalandot keres.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top