nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és az egyedüllét

Csillagjegyek, akik szeretnek egyedül lenni

Jól érzik magukat a saját világukban is.

A következő öt csillagjegy szülöttei a legfüggetlenebbek: nincs szükségük másra, tökéletesen boldogok egyedül.

Vízöntő

A Vízöntő imád egyedül lenni, főleg a természetben. Ilyenkor hallja meg igazán a saját gondolataikat, és háborítatlanul mélyedhet el a lelkében, dolgozhat saját magán, hogy teljesítse örök vágyát, még jobb ember lehessen. Alapvetően is független csillagjegy, nagy szüksége van a távolságra, és hogy kedve szerint tehesse, amire csak vágyik.

Csillagjegyek és az egyedüllét

Fotó: Getty Images

Szűz

„Sok bába közt elvész a gyerek” – mondhatná a Szűz, aki szerint a sok kéretlen tanács és vélemény semmilyen ügynek nem használ. Megköszöni a többiek véleményét, de a sajátját többre becsüli. Minél több ideje van gondolkodni, annál jobb megoldásokkal áll elő. Ha pedig senki sem akadályozza a gondolkodásban, valójában mindenre jut ideje. Nem véletlen, hogy jól elvan a saját világában is.

Bika 

A Bika azért is szeret egyedül lenni, mert így lehetősége nyílik maga számára is megfogalmazni, pontosan mit érez, mi teszi boldoggá, vagy hogy mire van valójában szüksége. Számára az alkalmankénti egyedüllét az érzelmi jólét alapvető feltétele. Annak ellenére, hogy ragaszkodó típus, nem esik kétségbe, ha senkihez sem kell alkalmazkodnia.

via

 
(Nyitókép: Getty Images/Flashpop)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top