nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek egyedül töltik a szilvesztert

Ezek a csillagjegyek egyedül töltik a szilvesztert

Ezek a csillagjegyek nagy valószínűséggel egyedül és/vagy otthon szilvesztereznek.

Rák

A Rák már karácsonykor túlcsordul az érzésekkel, amit még szilveszter éjjelén sem képes kezelni. Ő az, aki a legapróbb dolgon is el tud pityeredni, meg tud hatódni. Az év utolsó napján rendre méretes fogadalomlistát készít, amiről váltig hiszi, 2023-ban biztosan megvalósítja. Talán már nem is emlékszik rá, pontosan ugyanezeket a tennivalókat sorolta fel egy évvel ezelőtt is. Mégis meggyőződése, a fogadalmak magabiztosabbá, boldogabbá teszik. Pedig, ha önfeledten kikapcsolna, lazítana, és elengedne minden feszültséget, és bulizna egy jót, legalább ezen az egyetlen napon, az új év is sokkal pozitívabban indulhatna. Fogadalmak nélkül is.

Egyedül szilveszterező csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/Olena Ruban)

Bak

A Bak a megszokott napirendjét még december 31-én sem szívesen rúgja fel. Az jár a fejében, ha reggelig bulizik, nem lesz képes kipihenni magát, és január 2-án a munkára is alkalmatlan lesz. Igazság szerint karácsonyra már annyit költekezett, hogy nem szeretne további pénztől megszabadulni csupán azért, hogy valami puccos helyen kitombolja magát. Inkább úgy dönt, szilveszterkor a családdal vagy a legközelebbi barátokkal vacsorázik, aztán még mielőtt éjfélt ütne az óra, ágyba bújik. Az ötlet racionális és logikus, épp mint ő, a gond csupán az, hogy a szomszédok durrogtatásától hajnalig forgolódik az ágyban. Talán mégis érdemes lett volna kimozdulnia?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top