Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. december 29. – Szilveszteri hangulatba hoz a vasárnap

Pedig szilveszter csak két nap múlva lesz. A napi horoszkóp szerint ugyanakkor érdemes szórakoztató programokat választani mára. Most kiléphetnél a komfortzónádból is...

Kos

Nagyon vidáman és szórakoztatóan telik a vasárnap. Töltheted a barátokkal, de a pároddal, a családdal is. Most úgy sem lenne kedved egyedül maradni. Beszélgetni, bulizni vágysz. Ha te látod vendégül a többieket, olyan sok ajándékot kapsz, hogy már szilveszterre sem kell vásárolnod.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Jól ötlet vasárnap kimozdulni otthonról. Ha engedi az időjárás kirándulhatsz is valahová. Sőt, bevállalhatnál picit hosszabb utat. Ne a legközelebbi, sokszor végigjárt ösvényekre menj, inkább válassz ismeretlen területet, amit most fedezel fel. Imádni fogod.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Vasárnap is nagyon jó a hangulatod. És most már egyre inkább megtalálod a hangot is a többiekkel. Sokkal átgondoltabb és megfontoltabb vagy, ugyanakkor kezd visszatérni az optimizmusod. Rád is fér már, hiszen az elmúlt napokban, hetekben meglehetősen borúsan láttad a lehetőségeidet. Ennek mostantól vége…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Vasárnap picit nosztalgikus hangulatba kerülsz. Biztosan sokat töprengsz elmúlt év történésein, de a pároddal kettesben is szívesen idézitek fel a legszebb nyári emlékeket. Hogy érzed? Gyorsan eltelt 2019? Ha a válaszod igen, akkor egészen biztosan nagyon sok élmény ért…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Vasárnap felébred a szívedben a szeretet, a szerelem érzése. Javasolj programot a párodnak, örömmel csatlakozik hozzád. Lehet ez mozi, tévézés, romantikus séta, vagy valójában bármi, amihez most igazán kedvet érzel. Ha csak összebújnál a pároddal, az is remek ötlet mára.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Vasárnap mindenképpen mozdulj ki a lakásból. Mindegy, milyen az idő, nagyon jót tesz neked a séta a friss levegőn. Persze, ehhez jó lenne, ha kimennél a természetbe, ahol valóban tiszta a levegő. Szívd magadba mélyen, s töltődj a környezet energiájával is. Persze, jó melegen öltözz fel, nagyon vigyázz, nehogy megfázz.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Már vasárnap bulihangulatban lesznek a csillagjegyek (iStock)

Mérleg

Nagyon inspiráló gondolatok járnak a fejedben vasárnap. Meséld el a párodnak is, kérd ki a véleményét, ő mit gondol külső szemmel ezekről. Meglátod, támogatni fogja az ötleteidet. S hogy később se vesszenek a feledés homályába, jól tennéd, ha feljegyeznéd valamennyit. Az írással is energiát adsz a kezdethez.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Vasárnap érdemes a szüleidet meglátogatni, főleg, ha karácsonykor nem találkoztál velük. Azért is jó ötlet, mert most kötelező előírásnak sem érzed, örömmel töltöd velük az idődet. Őket is nagyon boldoggá teszed vele, de a te lelkiismereted is békére talál. Végre.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Mostantól sokkal könnyebben értesz szót a többiekkel, és a hangulatod is vidámabb, mint az elmúlt hetekben volt. Pozitívabban látod a jövődet, a lehetőségeket. Vasárnap viszont még nem kellene a 2020-as évvel foglalkoznod. Csak kapcsolódj ki, legyél könnyed, s csinálj olyan őrültségeket, amiket a szíved diktál.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Jó ötlet, ha szilveszterre veszel néhány trombitát, vicces maszkot. Már ma is fölveheted ezeket. Sőt, feszegetheted a határokat, no meg a bátorságodat is. Végig mersz menni az utcán az álarcban? De hát, miért is ne tennéd? Senki sem ismer fel benne téged…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Nagyon jó a kedved vasárnap. Élvezed a szabadságot, végre ki is pihented már, és kicsit sem vagy fáradt. Nem is kéne ma otthon maradnod. Mozdulj ki, sétálj jó nagyot. Sőt, csinálj valami igazán szokatlant. Például ülj fel a libegőre – persze, ha teheted. Miért ne lehetne december végén libegőzni? Ma is működik…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Téged is elöntenek az emlékek. Szívesen nézegetsz ma fényképeket, és idézed fel 2019 legfontosabb eseményeit. Azért ne töltsd a nosztalgiával az egész napot. Inkább fogd meg a párod kezét, és menjetek a friss levegőre. Szabadság van, nem igaz?

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top