Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. december 31. – Érzelmes szilveszter

A napi horoszkóp szerint az érzelmekre hat az idei szilveszter a leginkább. Könnyen lehet, szerelemre találsz épp ma, de arra érdemes figyelned, hogy az alkohol is könnyebben megárthat. Mindenesetre vidám óévbúcsúztatást kívánunk.

Kos

Kicsit álmos a hangulatod kedden, és eleinte nem sok vágyat érzel az esti bulizáshoz. Ha nincs kedved, lemondhatod a meghívást, viszont ha te rendezed a bulit, nem kellene csalódást okozni a többieknek. Aludj inkább sokáig, aztán délutánra a társasággal együtt a hangulatod is megérkezik.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Rád akkor is nagyszerű nap vár, ha kettesben töltöd a pároddal a szilvesztert, de akkor is, ha baráti buliba vagy hivatalos. Egyetlen dologra kellene ma figyelned: a túl sok étel mellett a túl sok alkohol is megárthat most neked. Amikor érzed, hogy picit a fejedbe szállt, akkor kellene ásványvízre váltanod.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

2019 utolsó napja tökéletes alkalom, hogy végiggondold mindazt, ami veled történt, és az új év elé is új tervekkel nézhess. Ne felejtsd el, ahhoz, hogy valami újat indíts el az életedben, előbb le kell zárnod mindent, és magad mögött tudni. A mai nap tökéletes a lezárásra, s holnap már el is indíthatod az újdonságokat.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Nagyszerű a hangulatod egész nap. Alig várod, hogy megérkezzenek a barátok, örömmel sütsz-főzöl egész nap. Túlzásba azért nem kell vinni a vendéglátást sem. Annak semmi értelme, hogy mire megérkeznek a vendégek, te már hullafáradt legyél. Szóval, csak annyit vállalj, amennyit muszáj. És egyébként is mindenbe besegíthetnek a többiek.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Kicsit enerváltnak érzed magadat 2019 utolsó napján. Ha este buliba mennél, érdemes egész nap pihenned, hogy visszaszerezd a jókedvedet. Persze, akkor is alhatsz ma sokáig, ha otthon, családi körben szilveszterezel. Éjfélig mindenképpen érdemes fennmaradni és koccintani a 2020-ra.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Könnyen lehet, téged a szerelem részegít meg szilveszter éjszakáján. Ha párban élsz, vele alakul nagyszerűen az év utolsó napja, ha pedig keresed a párodat, könnyen lehet, hogy épp ma botlotok egymásba. Talán szó szerint is… Nyitott vagy az új kapcsolatra? Jól végződhet, és jól indulhat az éved…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Könnyekig meghatódhatsz szilveszter éjszakáján (iStock)

Mérleg

Kicsit álmodozó a hangulatod egész nap. Néha magadba mélyedve mosolyogsz, elképzeled, milyen lenne, ha minden a vágyaid szerint történne. Végül is, az év utolsó napja tökéletesen alkalmas új tervek szövögetésére is. Nos, mi minden jár kedden a fejedben?

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Szuperül alakul a szilvesztered, és még szuperebbül indulhat holnap az új év. Mindenképpen töltsd a szeretteiddel 2019 utolsó napját, ma nagyon elemedben leszel, és hihetetlenül szórakoztató ötletek pattannak ki a fejedből. Lesz köztük olyan is, ami tökéletes az újévi fogadalmakhoz.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Ha elutazol szilveszterezni, már az utazás közben is legyél józan. Minden tekintetben. Az év utolsó napján ugyanis könnyen felkaphatod a vizet, és türelmetlenné, érzékennyé válhatsz. Ez egy vidám nap, nehogy elrontsd valami butasággal. Ma mindenképpen elő kellene szedned a híres optimizmusodat.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Csak azt tedd az év utolsó napján is, amihez valóban kedvet érzel. Ha szívesen teszel eleget a barátok meghívásának, kimozdulhatsz otthonról. De ha szíved szerint a pároddal kettesben néznéd a tévében a szilveszteri műsort, s ezzel a párod is egyetért, akkor ezt is teheted. Ketten döntsetek a mai programról.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Érdemes átgondolnod az elmúlt évet. Mi minden történt veled? Sikeresnek érzed 2019-et? Mi mindenért adhatsz hálát? Ez utóbbi a legfontosabb az év utolsó napján, hiszen a hála érzésével vonzod magadhoz az új évben mindazt, amire igazán vágysz.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Nagy kedved van bulizni ma este. Arra viszont mindenképpen figyelj, hogy az alkohol most nagyon könnyen a fejedbe szállhat. Nagyon gyűlölnéd a holnapi macskajajt és másnaposságot, szóval inkább előzd meg a bajt, s akkor minden a lehető legjobban alakul.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top