nlc.hu
Horoszkóp

Ez jelenti az otthont a csillagjegyeknek

Ez jelenti az otthont a csillagjegyeknek

Az otthonban mindenkinek más a fontos, mutatjuk, mit jelent az egyes csillagjegyek számára.

Kos

A Kos sokat van mozgásban, ezért fontos, hogy legyen egy hely, ahol feltöltődhet és kipihenheti magát. Mivel nincs türelme az otthon megteremtéséhez, kialakításához, azt legszívesebben a párjára bízza.

Bika

A Bika ott van otthon, ahol kényelemben és biztonságban van. A bútorai kényelmesek és esztétikusak, a konyhája nagy, a hűtője pedig mindig tele van.

Ikrek

Az Ikrek nem sokat van otthon, számára pont az az otthonos, ha folyamatosan mozgásban lehet. A lakása éppen ezért központi helyen van.

Otthon és a csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/MoMo Productions)

Rák

A Ráknak mindene a család, az otthonteremtés. Az otthon számára az, ahol a szerettei vannak, és ahol gondoskodhat róluk.

Oroszlán

Az Oroszlán számára fontos a kényelem és a társaság is, az otthona ezt a kettőt tükrözi. Egy hely, ahova elvonulhat, de ahol a szerettei is jól érzik magukat.

Szűz

A Szűz otthonában végre minden a saját rendszere szerint működik, ami remek érzés a számára. Egészen biztos, hogy nála mindig rend és tisztaság van.

Mérleg

A Mérleg akkor érzi magát igazán jól, hogyha az otthonát a társával közösen teremtheti meg. Fontos számára az esztétikum és a természet közelsége is.

Skorpió

A Skorpió sokszor van mélyponton, ilyenkor az otthona a biztos menedék, ahová visszavonulhat. Kedveli a sötét színeket és az elzártságot, ez sokszor az otthonán is tükröződik.

Nyilas

A Nyilas számára az otthon nem biztos, hogy egy hely, ugyanis bárhol képes otthon érezni magát, ahol azt csinálhatja, amit szeret.

Bak

A Bak otthona egy bázist jelent, ahova visszavonulhat feltöltődni és ahol kidolgozhatja a stratégiáit, hogy mindig a lehető legjobban tudjon teljesíteni.

Vízöntő

A Vízöntő a szabadságszeretetéből fakadóan ezt nem adja mások tudtára, de nagyon fontos számára, hogy legyen egy stabil pont az életében, ahová mindig visszatérhet, ezt nevezi otthonnak.

Halak

A Halak sokszor olyan, minthogyha nem lennének határai, csak áramlik folyamatosan. Ebben viszont néha nagyon elfárad, ezért kell számára egy bázis, ahol senki és semmi nem zavarja és kipihenheti magát, ez az otthona.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top