Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy jobban teszi, ha otthon marad

Ezek a csillagjegyek jobban teszik, ha nem engednek a barátok unszolásának, és inkább otthon maradnak. Főleg, amikor alapból sincs kedvük kimozdulni az otthon nyugalmából és melegéből. Vajon te is köztük vagy?

1. Bika

A Bika számára a szórakozás alfája és ómegája, ha kényelmes mackónadrágban, finom falatokkal felszerelkezve lustálkodhat, vagy sorozatmaratont rendezhet magának a kanapén. Egy tökéletes estén minden irányítás az ő kezében van, és pontosan kiszámíthatja, hogyan alakul az élete. Ezzel szemben, sosem tudhatja előre, mire számíthat, és mi történik, ha kimozdul a kényelmes otthonból.

2. Rák

A Rák szerint otthon maradni egyáltalán nem unalmas, sőt! Neki valójában csak annyi kell a boldogsághoz, hogy azok vegyék őt körül, akik igazán közel állnak a szívéhez – így a párja, a gyerekek vagy a házi kedvence. Nem véletlen, hogy a páncélos rákról nevezték el ezt a jegyet, hiszen ő is a saját keretei között, a saját világában érzi magát a legjobban.

otthonülős csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek inkább otthon maradnának

3. Skorpió

A Skorpió nem nyílik meg olyan egyszerűen idegenek, de még a félismerősök előtt sem, otthon viszont teljesen önmaga lehet – még jó, hogy az utóbbit választja! Otthon bármilyen sallang vagy bájcsevej nélkül kimondhatja, amit gondol. Elég erős ok kell hozzá, hogy sikerüljön őt kimozdítani a komfortzónájából.

4. Bak

A Bak valójában nagyon szeret társaságban lenni, mégis van egy olyan oldala, amelyiknek időnként szüksége van a bezárkózásra. Igazából valahol mélyen egy nagymama, nagypapa veszett el benne, aki imád a ház körül tenni-venni, vagy olyan projektekbe fogni, mint a kötögetés, a barkácsolgatás vagy az óriás puzzle.

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top