nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek döntésképtelenek

Ezek a csillagjegyek döntésképtelenek

Saját védelmük érdekében érdemes lenne megtanulniuk.

Vannak olyan csillagjegyek, amelyek hatalmas, nagylelkű szívvel ajándékozzák meg szülötteiket – ezek az emberek azonban sokszor nem tudnak nemet mondani, még akkor sem, ha ez nagy áldozatokra kényszeríti őket.

Csillagjegyek, akik döntésképtelenekRák

A Rák utálja cserbenhagyni a barátait, így rengeteg olyan dologba belemegy, amit valójában nem is szeretne, csak azért, mert attól tart, ha nem így tesz, elveszíti az adott ember barátságát. Inkább túlvállalják magukat, mint hogy csalódást okozzanak valakinek.

Mérleg

A Mérleg sokkal többször mond igent, mint ahányszor egészséges lenne. Ha nem így tesz, ideges lesz. A Mérlegek általában bűntudattal terheltek, főként olyan apróságok miatt, amelyeken más nem is gondolkozna, például hogy kárba ment az étel, vagy hogy mégis meg kellett volna venni azt az inget, és ezért folyamatosan „kiengesztelő üzemmódban” dolgoznak. Inkább nem szállnak vitába, hanem csak igent mondanak mindenre.

Nyilas

A Nyilas legnagyobb dilemmája, hogy túl barátságos. Ő azonban nem a segítségnyújtásra nem tud nemet mondani, hanem szinte azonnal felfedi életének minden rázós mozzanatát új ismerősei előtt. Legyen szó csúnya szakításról, anyagi csődről, ritka betegségről, olyan hamar megbízik új barátaiban, hogy egyszerűen nem tudja megállni, hogy ne mesélje el ezeket a dolgokat – ilyenkor aki nem ismeri, könnyen zavarba jöhet a túl intim téma hallatán.

Ikrek

Az Ikrek a leginkább döntésképtelen jegy. Néha olyan szinten nem tudják kitalálni, hogy mit szeretnének, hogy egyszerűbb számukra, ha valaki más ítéletére hagyatkoznak, még akkor is, ha az nem feltétlenül a legjobb megoldás. Vigyázniuk kell, nehogy elveszítsék magukat, és szembe kell nézniük azzal a ténnyel, hogy olyankor is dönteniük kell, amikor nem szeretnének.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top