Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy hajlamos elhamarkodott döntéseket hozni

Ezek a csillagjegyek hajlamosak meglehetősen könnyelműen és gyorsan dönteni. Pedig ők is tudják, nem mindig célravezető a spontaneitás. Lehet, te is köztük vagy? Kiderül a horoszkópból.

Egy-egy hirtelen döntést néha lehet az intuícióval magyarázni, legtöbbször talán mégis érdemes betartani a lassan járj, tovább érsz szabályt: a tapasztalat azt mutatja, gyakran megbánják a hirtelen meghozott, átgondolatlan döntéseket a csillagjegyek. Az alábbi öt meglehetősen gyakran esik ebbe a hibába.

1. Kos

A Kos túl impulzív és türelmetlen ahhoz, hogy rendesen átgondolja a döntéseket. Ehhez még hozzájön nyers, szókimondó stílusa, aki jellemzően elhamarkodott döntéseket hoz. Nem szereti, ha nemet mondanak neki, vagy amikor azt tanácsolják, ne tegyen meg valamit, ilyenkor annál inkább akarja majd. Nem ijedned meg, ha elrontottak valamit, de a következmények ők is utolérik.

2. Halak

A Halak gyűlöli, amikor döntésre kényszerítik, így inkább gyorsan mond valamit, csak túl legyen rajta. Próbálja elkerülni a felelősséggel járó döntéseket, nagyon rosszul érinti, amikor ez mások életére is kihat. Nem arról van szó, hogy nem érdekli a többiek sorsa, ő inkább túlságosan is aggódik ilyenkor.

Ezek a csillagjegyek hajlamosak elhamarkodottan dönteni (iStock)

3. Bak

A szorgalmas, gyakorlatias, óvatos Bakról kevesen gondolnák, hogy még ő is képes elhamarkodott döntést hozni. Pedig így van. Pesszimista és makacs csillagjegyként gyakran csak azért dönt, hogy példát statuáljon. Emellett nem szereti, ha kiszámíthatatlannak tartják a többiek. Viszont tény és való, nem egyetlen elrontott döntésből tudja meg a világ, hogy időnként mennyire meggondolatlan vagy.

4. Nyilas

A Nyilas türelmetlen és figyelmetlen típus. Arra számít, hogy a végére majd csak kialakul minden, de sajnos ez nem mindig így történik. Annyira a saját világában él, hogy nem feltétlenül mérlegeli, a döntései milyen következményekkel járnak a környezetében élőkre. Nem kegyetlen, és nem is ostoba, egyszerűen csak nem figyel annyira a részletekre.

5. Ikrek

Az Ikrek retteg, hogy rossz döntést hoz, és szerinte bármilyen döntés jobb, mint túl sokáig várni és rosszul dönteni. Nála ez mindig szerencsejáték: vagy nagyon jól sül el a dolog, vagy katasztrófát okoz. Végül is abban kétségtelenül igaza van, a gyors döntés legalább valamilyen döntés az életében.

(Your Tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top