nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a megcsalás

Ez a 3 csillagjegy meg fog csalni

Ők azok, akik amilyen vonzóak és édesek, éppen annyira nehéz megbízni bennük.

Skorpió

A Skorpió alapvetően hűséges típus. Hogy mégis nagy valószínűséggel megcsal, azért lehetséges, mert óriási a libidója, elképesztően erotikus a kisugárzása. A legszexibb csillagjegy, és bizony, ha úgy adódik, él a kínálkozó lehetőséggel. Amikor kihunyt párkapcsolatában a szikra, máshol keresi azt, mert szüksége van erre, hogy létezni tudjon. Gyengének, sebezhetőnek érzi magát, amikor a hiányérzet gyötri. Már pedig a Skorpió nem akar sebezhető lenni. Ha meg akarod tartani Skorpió partneredet, ha azt szeretnéd, hogy hűségben, szeretetben kitartson melletted, akkor soha ne tedd féltékennyé, és adj meg neki az ágyban mindent, amire csak vágyik.

Csillagjegyek és a megcsalás

(Fotó: Getty Images/Ildar Abulkhanov)

Vízöntő

Csodás érzés megtapasztalni a Vízöntő szerelmét. Annak ellenére, hogy hűvös és távolságtartó, mégis nagyon figyelmes és mindent megtesz azért, hogy teljesítse a vágyaidat. Igaz, hogy ő a legbonyolultabb szerető, de az egyik legbölcsebb csillagjegy is, ráadásul ő az, aki sosem okoz csalódást az ágyban. Néhány dolgot viszont egyáltalán nem visel el, gyűlöli, amikor hibáztatod. Legyen rá valódi okod vagy sem, a számonkéréssel könnyen elriaszthatod. Nem szereti a korlátokat, ő szabad lélek, akit megfojtasz a túlzott ragaszkodással, a rövid madzaggal. Kreatív és szenvedélyes, ugyanezt várja el tőled is a hálószobában. Mert amikor unatkozik, más ágyában fogja a változatosságot keresni.

Oroszlán

Az Oroszlán az univerzum királya – legalábbis ő ezt képzeli magáról. Mestere annak, hogyan hívja fel magára mások figyelmét. Tény és való, nem lehet őt nem észrevenni. Vagy azért, mert olyan feltűnő és vonzó, olyan tökéletes az öltözéke, hogy csak ámulsz és bámulsz rajta, vagy azért, mert imádja a drámát, és olyan jelenetet rendez, amit nem felejtesz el egykönnyen. Hihetetlenül magabiztos, az egója pedig óriási, így meggyőződése, hogy mindenki csakis őt akarja. A tenyerén hordoz, amíg megkapja tőled a kitüntető figyelmet, a tiszteletet, a feltétel nélküli szeretetet, de amint alábbhagy a lelkesedésed, a csillogást ő is máshol keresi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top