nlc.hu
Horoszkóp

Havi horoszkóp előrejelzés

Havi horoszkóp 2022. júliusra

A Szaturnusz és a Vénusz közötti kedvező fényszögből arra következtethetünk, hogy régi dolgok kerülhetnek ismét terítékre, amelyeket végleg le tudunk most zárni.

Olvasd el, mit várható a közeljövőben a havi horoszkóp szerint!

Kos – júliusi horoszkóp

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek miatt szorongóvá válhatsz. Megeshet, hogy olyan szituáció jön létre, amely nincs jó hatással az anyagi helyzetedre. De a dolgok változnak, és semmi nem marad ebben a kerékvágásban. A sors nem fog magadra hagyni, és megtalálod a számításodat az új helyzetben is. A rokonokkal jól kijöhetsz, olyan dolgokat is meg tudsz beszélni velük, amelyek főként a te számodra fontosak. A szerelmi viszonyokban is boldog pillanatokat élhettek át.

Bika – júliusi horoszkóp

Minden figyelmed a pénzre irányulhat, amelyből nincs annyi, amennyi elég lenne. Előfordulhat, hogy nem tart ki a fizetésed a hó végéig. Ezért talán felül kellene vizsgálnod a családi költségvetést, mert kiderülhet, mi az, amin takarékoskodhatsz. A kommunikáció az erősséged közé tartozik, ezért most kellene előadni mindazt, ami talán már egy ideje foglalkoztat. A házasságokban, régi együttélésekben a társad idegesebbé válhat, olyan dolgokon is felhúzza magát, aminek korábban nem tulajdonított nagyobb jelentőséget.

Ikrek – júliusi horoszkóp

Talán még az sem igaz, amit kérdeznek. Annyi a hazug és kétszínű személy, mint égen a csillag. Könnyedén rájöhetsz arra, ki az, akinek egyetlen szavát sem szabad elhinni. Így kerülheted el a kellemetlenséget és a csalódást. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak, amely legyen most tabu téma, így kerülheted el azokat az embereket, akik a gonoszkodásukkal megbánthatnak. Ha külföldre utazol, kisebb bosszúság érhet, de összességében pompásan érezheted magad. Régi egészségi probléma kialakulhat, amelyet vegyél komolyan.

Napraforgó tábla

Napraforgók (fotó: Unsplash)

Rák – júliusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy a figyelem középpontjában állsz. Minden szem rád szegeződhet, és olyan pompásan alakulhat az életed, hogy emiatt többen szeretnének a közeledben tartózkodni. Egészségedre, testi épségedre jobban kellene ügyelni. Ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne aggódj, mert jó időben lehetsz jó kezekben. Ha van titkod, és nem szeretnéd, hogy ez kitudódjon, akkor jobban kellene erre vigyázni. Pénzügyek terén minden okod meglehet a jókedvre és az örömre, mert talán mesés összeg ütheti a markodat.

Oroszlán – júliusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy olyan titok juthat a tudomásodra, amelyet a saját érdekedben nem szabadna továbbadni. Ha sikerül megőrizned mindazt, amit rád bíztak, akkor ennek a hasznát később élvezheted. Talán olyan valakinek a bizalmát nyerheted ezzel el, akinek majd sokat köszönhetsz. A házasságok, régi együttélések csak akkor működhetnek jól, ha te alkalmazkodsz a társadhoz. Aki talán kötheti az ebet a karóhoz, és a makacssága nehézzé teheti a köztetek lévő vagy a családi kapcsolatokat. Pénzügyeidről ne beszélj senkinek.

Szűz – júliusi horoszkóp

Megeshet, hogy olyan sok lehet az irigy és kétszínű ember, mint égen a csillag. Különösen igaz ez azokra a személyekre, akikkel a munka vagy a hétköznapok során kerülsz kapcsolatba. Ezért nagyon oda kell figyelni például a hízelgőkre, akik csak ki akarnak használni. A házasságokban, régi együttélésekben a társad a rokonságával nehezebben tud kijönni. Viszont ha szülők vagytok, akkor a párod figyelmének túlnyomó része a gyermeketekre irányulhat, akit elkényeztethet. Pénzügyek terén légy óvatosabb.

Mérleg – júliusi horoszkóp

Olyan esemény történhet, amely miatt más színben láthatod a világot és benne a saját helyedet. Sokat tehetsz azért, hogy olyan jövőd legyen, amely miatt a boldogság járhatja át minden porcikádat. Ha külföldre utazol, akkor idegen országban pompásan érezheted magadat. Ha több időt töltesz távol az otthonodtól, akkor bízz meg valakit, aki rendszeresen ránéz az ingatlanodra. Ez megnyugtathat, és elkerülhetővé válhat, hogy idegen járjon benne, vagy valami elromoljon, és baj legyen belőle.

Skorpió – júliusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy olyan dolgok történhetnek meg veled, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. De nemcsak boldoggá tehetnek ezek a történések, hanem feltöltheted az energiaraktáraidat. Amire azért van nagy szükség, mert a következő időben súlyos terhek nehezednek majd rád és csak így bírod majd az iramot. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel varázslatos pillanatokat élhettek át. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Ha egészségi problémád van, a gyógyulás útjára léphetsz.

Nyilas – júliusi horoszkóp

A munkában, megélhetésben jöhet létre olyan helyzet, amely miatt minden hajszálad az égnek állhat. Megeshet, hogy kolléga viselkedése miatt döbbenetedben még az állad is leesik. Egészségedre, testi épségedre jobban ügyelj, mert betegség átmenetileg kivonhat a forgalomból. Illetve nem szabad sajnálni a pénzt olyan dolgokra, amelyek jobbá és könnyebbé tehetik az életedet. Rokoni kapcsolatokra a szeretet lehet a jellemző, de az is lehet, hogy valaki felbukkanhat a múltból, és te ettől elvarázsoltnak érezheted magadat.

Cseresznyetál sütivel

Cseresznyés örömök (fotó: Pixabay)

Bak – júliusi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben észre kellene venned és értékelni kellene a társad igyekezetét. Aki olyan dolgokat is mondhat, amellyel nem biztos, hogy egyetértesz. De fontolóra kellene venni mindazt, amit mond, mert talán az életetek más kerékvágásban folytatódhat tovább. A munkában, megélhetésben anyagilag jól járhatsz, ugyanakkor kolléga vagy munka révén kapcsolatban lévő személlyel nehezebben tudsz kijönni. A szerelmi viszonyokban a kedvesed megpróbál a kedvedben járni.

Vízöntő – júliusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Ha szülő vagy, akkor gyermekeddel boldog napokat tölthettek el együtt. Ugyanakkor a munka végzéséhez kevesebb kedvet érezhetsz. Kolléga is az agyadra mehet. De ő is ugyanígy érezhet irántad, ami konfliktus kialakulásához vezethet. Ha lakást újítasz fel vagy ingatlanügyletet bonyolítasz, akkor olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amely miatt a vérnyomásod az egekbe emelkedhet. Ha elégedetlen vagy az anyagi helyzeteddel, akkor ennek most adj hangot.

Halak – júliusi horoszkóp

Talán a megérzésed soha nem volt annyira erős és tökéletes, mint ebben a hónapban. Ezért hallgass arra, amit az ösztönöd súg, mert így kerülheted el a nehézségeket, vagy éppen élvezheted az előnyös helyzeteket. A szerelmi kapcsolatokban olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Ha vállalkozó vagy, akkor nem lesz okod panaszra. Mivel a kommunikáció most az erősségeid közé tartozik, ezért most kellene előadni mindazt, ami már egy ideje foglalkoztat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top