nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek gyakran köddé válnak

Ezek a csillagjegyek gyakran köddé válnak

A legszebbnek, legromantikusabbnak tűnő randi után is megesik, hogy szellemmé válnak, és soha többé nem látod őket.

A horoszkóp inkább óvatosságra int: ha velük randizol, mert könnyen csalódás érhet.

Rák

A Rák meglehetősen szeszélyes csillagjegy, amikor randizásról esik szó. Óriási lendülettel veti magát a párkapcsolatba, aztán amikor a dolgok túl gyorssá válnak, vagy éppenséggel túl lassan haladnak előre, inkább visszahúzódik a páncéljába, és többé nem látod. Igazság szerint meglehetősen kimerítő lehet a vele való párkapcsolat, ugyanis folyamatosan azon aggódhatsz, vajon mikor teszel olyasmit, amivel elriasztod magadtól. A félelem helyett inkább jusson eszedbe, nincs semmi rossz abban, amikor önmagadat adod. Ha lelépett mellőled, talán soha nem is illettetek egymáshoz.

Csillagjegyek és a szellemé válás

(Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Skorpió

A Skorpió, amilyen érzékeny, gyakran pontosan annyira nem foglalkozik mások érzéseivel. Bámulatos adottságokkal rendelkezik, hogy mások érzéseibe belelásson, az esetek többségében olyan partnert keres, akinek képes olvasni a gondolataiban. Ha a hálójába esel, ne lepődj meg, ha teljességgel összezavarja, felkavarja a lelkedet, és miközben mindent tudni akar rólad, az ő valódi személyiségét rejtély és homály fedi. Olyan érzésed lehet, mintha egy szellem mellett élnél. Gondold át, mennyire éri meg a lelkedet odaadni neki, mert könnyen lehet, nagyon mélyen sérülsz, és csalódnod kell mellette.

Vízöntő

A Vízöntőt gyakran azonosítják a hidegszívűséggel, és bizony sokszor nem is alaptalanul ragasztják rá ezt a jelzőt. Levegős csillagjegyként pontosan tudja, hogyan válhat köddé pillanatok alatt, vagyis hogyan tűnjön el az életedből anélkül, hogy arra valójában bármilyen okot is adtál volna. Az egészséges párkapcsolat egyik alapja az érett kommunikáció, ha pedig ő nem hajlandó találkozni és megbeszélni az esetleg problémákat, akkor a viselkedéséért sem kell magadra vállalnod a felelősséget. Bármilyen vonzónak is tűnik, az ő szívét valószínűleg akkor sem kapnád meg, ha hosszú távon kitartana melletted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top