nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp 2022. július 6-12. – A változékony Hold hatásai

Tombol a nyár. Ne panaszkodj a kánikula miatt! Most van itt az ideje a hőségnek. Ezt erősíti a növő Hold is, ami tüzes jegyben szó szerint növeli a tüzet = a hőséget. A Hold a változékonyság szimbóluma is. Így nem meglepő az időjárás változékonysága sem…

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?
 
SZERDA – július 6.: Hajnalban a Mérlegbe lépő Hold kimondottan jó a kommunikációra. Sőt a vitás helyzetek elsimítására. Hiszen a Mérleg a legdiplomatikusabb jegy. A Mérleg jelében járó Hold a Vénusz hatása alatt kedvez az otthonszépítésnek is. Akárcsak a kertben a virágültetésnek és a sziklakert-gondozásnak.

CSÜTÖRTÖK – július 7.: A mai nap is a Mérleg Hold jegyében telik. Vagyis még mindig kommunikálhatsz, ha a béke helyreállítása a célod. És a Vénusz hatása miatt továbbra is aktuális az otthonod és a környezeted szépítése. De nem szabad felesleges költségekbe verned magad. A Mérleg Hold segít a mérlegelésben.

Fürdőző nő holdfényben

Holdfényben fürdés (fotó: Unsplash)

PÉNTEK – július 8.: Kora reggel a Skorpióba lép a Hold. Vigyázz, mert ez szélsőségekre hajlamosít. Érzelmi hullámvasútra tehet téged. A sírás sem kizárt. Ne szégyelld a könnyeidet! A hagyomány szerint erre a napra kerti munka tilalom érvényes. De a locsolás és öntözés nem várhat. Ahogy a mosás sem.

SZOMBAT – július 9.: A Skorpió Hold miatt ez kísértetiesen hasonlít az előző naphoz, mivel tegnap is a Skorpióban járt a Hold. Szóval még mindig vigyázz, mert ez szélsőségekre hajlamosít! És érzelmi hullámvasútra tehet téged. A sírás sem kizárt. Ne szégyelld a könnyeidet! Locsolj, öntözz! Meghálálják a növények.

VASÁRNAP – július 10.: Felderül a kedved attól, hogy délelőtt a Hold átlép a Nyilasba. Innentől sokkal energikusabbnak és lelkesebbnek fogod érezni magad. Érdemes hosszabban szellőztetned. Sőt még jobb, ha egész nap nyitva hagyod az ablakot. Ha teheted, gyalogolj ma, mert közben a fejedet is kiszellőztetheted!

HÉTFŐ – július 11.: Még mindig aktuális egy hosszabb szellőztetés, és valami aktív, sportos mozgás. A Nyilas Hold még növő fázisban van, ami azt jelenti, hogy hatékonyabban épül be minden vitamin és ásványi anyag a bőrödbe és a szervezetedbe. Vagyis most sokat tehetsz az egészségedért.

KEDD – július 12.: Telihold előtti napon délelőtt a Hold belép a Bakba, és fokozatosan érezhetővé válik a telihold feszültsége. Sokat segít, ha tudsz erről, mert nem kezded el hibáztatni önmagadat, és nem kritizálsz másokat. Szerencsére a Bak Hold józanságot és tárgyilagosságot hoz neked. Ezáltal könnyebb lesz a dolgod.

Hold az égen

Hold az égen (fotó: Unsplasn)

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdnaptár 2022. 07.06-12.

Heti holdnaptár 2022. 07.06-12.

 

Ez is érdekelhet Legszerencsésebb csillagjegyek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top