nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2022. július 9-10. – A megelőzés kulcsa a kommunikáció

Az időjárás szeszélyessége hozzátartozik a nyárhoz. Olykor leolvad rólatok a ruha, olykor bőrig áztok. A kapcsolatotokban is vannak ilyen szélsőségek? Ez a hétvége izgalmakat tartogat a bolygók szerint. A konfliktus megelőzésének kulcsa a kommunikáció…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Semmiképp se reagáld túl a párod beszédét. Mond valamit, amire te ugrasz. Pedig tudod, hogy feleslegesen. Ha kibírod, mesésen szerelmes hétvégétek lesz. Esténként az erkélyen vagy a teraszon gyönyörködjetek a csillagokban!

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Amennyiben hisztizni kezd a szerelmed, tudd, hogy több figyelemre vagy gyengédségre van szüksége! A szenvedély nem hűlhet ki. Tenned kell azért, hogy életben tartsd a szenvedély tüzét. Találjatok ki együtt valamit!

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

A kedvesed hol a munkája, hol a pénz miatt aggódik. Emiatt nem tud rád fókuszálni. Vagyis neked kell kalandos, szerelmes programot szervezned. A nyár millió ötletet kínál neked: csónakázás, strandolás, fagylaltkészítés házilag, stb.

Szerelmespár a parton

Együtt (fotó: Unsplash)

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vita pattanhat ki a kommunikáció hiánya miatt. Mindegy, hogy mióta vagytok együtt. Elengedhetetlen, hogy érthetően és őszintén mondjátok ki azt, amit szeretnétek. Ez a bolygók szerint most neked szól elsősorban. Bátran nyisd ki a szádat!

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Amennyire feszültnek ígérkezik a szombat, olyan lelkesítő lesz a vasárnap. Ne engedjétek, hogy nézeteltérésből veszekedés legyen! A nézeteltérés azt jelenti, hogy eltérően nézitek ugyanazt. Ám ezt össze lehet hangolni. Kérdés, hogy akarjátok-e?

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Folyton azt hangoztatod, hogy „Néma gyereknek anyja se érti a szavát”. Vagyis ki kell mondani, mit akar a másik fél. Most az a kérdés, hogy te kimondod-e? A harmónia előfeltétele ezen a hétvégén az érthető, egyenes beszéd. Vedd komolyan!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ugye, nem követitek el azt a hibát, hogy a pénz miatt összevesztek? Ez méltatlan lenne a kapcsolatotokhoz. Amikor higgadt vagy, ezt lehetetlennek tartod. De amikor ingerültté válsz, előfordulhat, hogy felemeled a hangodat. Ne tedd!

Lány naplementében szívvel

Béke és szeretet (fotó: Pixabay)

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egy szombati bolygó szembenállás szerint nem lesz könnyű kivédenetek egy óriási konfliktust. A ti vitáitok sokszor előjátékként funkcionálnak. De ez veszélyes játék, mert sérülhettek, és a kapcsolatotok meggyengülhet. Szóval csak óvatosan!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

A titkok felizgathatják a párodat. De ha titkolózol, ő inkább féltékennyé válik. Ne vidd túlzásba ezt, mert öngólt rúgsz! Jobb, ha egyenes maradsz. Egyébként sem vagy profi a bujkálásban. Más módon kellene színt vinned a kapcsolatotokba.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A kedvesed tele van nyomasztó problémákkal. Engedd, hogy beszéljen erről! Kivel oszthatná meg a gondjait, ha nem veled? Tekintsd ezt megtisztelőnek! Így könnyebb lesz megértőnek, gyengédnek és toleránsnak maradnod vele…

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez a hétvége szenvedélyről és szerelemről szól. Az égi folyamatok szerint csak a kreativitásotokon múlik, hogy mit hoztok ki belőle. Nem kell elutaznotok ahhoz, hogy kalandokban legyen részetek. Felidézhetitek, hogy régen mit szerettetek csinálni.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez a hétvége erősen erotikus töltöttségűnek látszik. Hogy álltok az érzékiséggel? Mindegy, hogy milyen régi vagy új a kapcsolatotok, a szexualitás fontos része a közös életeteknek. Ne hanyagoljátok el! És ne váljatok unottá!

Ez is érdekelhet Férfi és nő fogják egymás kezét a tengerparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top