nlc.hu
Horoszkóp

Két csillagjegy vonzódik egymáshoz

Ez a 2 csillagjegy őrülten vonzódik egymáshoz

Ezek a csillagjegyek kívülről nézve nem is állhatnának távolabb egymástól.

Valójában minden csillagjegynek kihívást, különleges tapasztalatot, felismerést tartogat a párkapcsolat. Néhányak között hihetetlenül erősen működhet a kémia, az ő kapcsolatukat a mindent elsöprő szenvedély jellemezheti, amely föl-le hullámozhat, míg mások inkább nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vizekre eveznének. A Skorpió és a Vízöntő párkapcsolata varázslatos, ők szinte gyógyítóként hatnak egymásra.

Egymáshoz vonzódó csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Gary John Norman

A Vízöntő azt adja, amit a Skorpió akar

A Vízöntő ugyanis nagyon különleges és megfoghatatlan, vibráló, rendkívül vonzó, ugyanakkor sejtelmes csillagjegy. A Skorpió éppen ilyen izgalmas és megfoghatatlan társra vágyik, hiszen ő szinte folyamatosan vadászik, az újat, az egyedit kutatja. A Vízöntőtől meg is kapja. A Skorpió maszkulin jellegű, ugyanakkor rendkívül mélyek az érzései, nagyon tud szeretni, de gyűlölni is legalább ennyire. Hihetetlenül izgalmasnak találja, amikor apró részletekből kell kirakosgatnia a teljes képet.

A Skorpió is megfoghatatlan

A Skorpió sem könnyen fedi fel a valódi arcát. Titokzatos, sejtelmes személyisége nagyon lassan bontakozik ki a párja előtt – épp úgy, mint a Vízöntőé. Ezért is vonzódnak egymáshoz elementáris erővel, hiszen mindketten különleges belső „radarokkal” érzik a másik kisugárzását, izgalmas belső tulajdonságait. Folyamatosan inspirálják a másikat, ösztönösen kíváncsiak, mi mindent tudnak még felfedni egymás előtt. A Skorpió nagyon erős jellem, akit gyakran félreértenek a többiek. Nem foglalkozik mások véleményével, mindenkor a saját útját járja, ahogyan a Vízöntő is. Míg mások érthetetlenül állnak előttük, ők ketten pontosan érzik a másikat, hiszen meglepően sok hasonló vonást fedezhetnek fel egymásban. Szavak nélkül is képesek a másikra hangolódni.

A Skorpió érzelmes, a Vízöntő értelmes

Mindkét csillagjegy hihetetlenül intelligens, kettőjük kapcsolata az értelem és érzelem tökéletes kombinációja. Ennek ellenére mégsem egymás tükörképei. A Skorpió talán az egyetlen csillagjegy, aki képes a Vízöntő fejébe, ezzel együtt pedig az érzéseibe látni, hiszen neki éppen az érzelmek kimutatásával akadhatnak gondjai. Ezért is jönnek ki nagyon jól egymással, hiszen a Vízöntőnek nem kell bizonyítania az érzéseit. Mágnesként vonzódnak a másikhoz, elementáris közöttük a szenvedély.

Örökre együtt, vagy örökre külön

Kettejük párkapcsolata vagy nagyon jól működik, vagy kiég egy idő után. A Skorpió hajlamos lehet a túlzott birtoklásra, a féltékenységre, a ragaszkodásra, amit a Vízöntő nagyon rosszul visel. A kémia elképesztő erővel köti össze őket, de éppen ez a perzselő szenvedély őrölheti fel a párkapcsolatot egy idő után. Amíg a bizalom magától értetődő, a kapcsolat is jól működik. Amint fellép a bizonytalanság, a féltékenység, az érzelmi hullámzás, léket üthet ezen az egyedi szerelmen.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top