nlc.hu
Horoszkóp
Ezt hozza a mai szuperhold

Különleges nap van ma: ezt hozza a szuperhold

Szokatlanul nagynak láthatjuk ma a Holdat. Máris mutatjuk, asztrológiailag milyen hatásai lesznek.

Bak telihold lesz, ráadásul szuperhold. Nézzük a részleteket!

Szuperhold 2022

Forrás: Pixabay

Mitől szuperhold?

A Hold megérkezik a Földhöz legközelebbi pontjához 2022-ben, ezt nevezzük szuperholdnak. Ma, azaz július 13-án, magyar idő szerint 11 órakor 357 264 kilométer távolságra lesz tőlünk, 9 óra 38 perccel később pedig hivatalosan is telibe fordul (pont szemben áll a Nappal). Mindez azt jelenti, hogy ha ma este felnézünk majd az égre, 10 százalékkal nagyobbnak láthatjuk a Holdat, mint máskor. Ez egy ritka jelenség, nagyjából évente fordul elő, a legközelebbi szuperhold 2023 augusztus 1-jén lesz.

A telihold hatásai:

A telihold mindig tetőzést, valaminek a kiteljesedését jelzi, nagy és erős energiákkal jár, amik konfliktust, nehézséget is okozhatnak.

A mostani telihold a Bak jegyében jár, ami a legmagasabb minőségű földjegy. Segíthet célok kitűzésében, elérésében, stratégiák építésében, a kemény és kitartó munkában. Emellett makacsságot és fáradhatatlanságot is közvetít, ezek ez energiák erősödnek fel a mai napon, a Bak telihold idején. Gondold át, hogy milyen aktualitása van ezeknek a jelenlegi életedben, és próbáld a javadra fordítani a Hold erejét.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top