nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mélyen hisznek a szerelemben

Ez a 4 csillagjegy nagyon mélyen hisz a szerelemben

Nem ugranak bele azonnal a kapcsolatokba, de hisznek az életen át tartó szerelemben.

Kos

A Kosok érzelmileg nagyon fejlettek és egy kapcsolatban mindent megtesznek a párjukért. Megértők, támogatók és fenn akarják tartani a bensőséges kapcsolatot szerelmükkel. Hisznek benne, hogy a világon a legjobb dolog a szerelem, és ha egyszer valaki iránt lángra lobbannak, őrzik és táplálják a tüzet.

zsírkrétával rajzolt piros szív egy fehér lapon

(Fotó: Pixabay)

Mérleg

A Mérlegek megbízható és gyengéd szeretők. Ha egyszer belekezdenek egy párkapcsolatba, nagyon komolyan veszik azt. Hisznek abban, hogy léteznek lelki társak, éppen ezért törekszenek arra, hogy egy mélyebb szinten kapcsolódjanak szerelmükhöz. Vallják, hogy van életfogytig tartó szerelem. Nem sok esélye van annak, aki egy futó kalandba szeretné őket belerángatni.  

Skorpió

A Skorpiók fantasztikusan szenvedélyes szeretők. Időbe telik, mire kiválasztják párjukat, de ha megtalálták, abban hisznek, hogy szerelmük kitart a sírig. Párjukat gyakran a tenyerükön hordozzák. Fontos nekik a hűség és a bizalom, és az, hogy úgy érezzék, szerelmük története rendkívüli.

Rák

A Rákok mindig a szerelmet teszik az első helyre. Kapcsolataikat intenzív érzelmek és mély beszélgetések jellemzik és ez megteremti a felek közt a kölcsönös figyelem és megértés érzését. Ezen csillagjegy szülöttei ráadásul jellemzően egyáltalán nem egoisták, ami miatt kifejezetten alkalmasak párnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top