nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek és a szokásaik

Ezeknek a csillagjegyeknek irtó furcsa szokásai vannak

Mindenkinek vannak furcsa szokásai, de ezeknek a csillagjegyeknek kiemelkedően.

Egyes szokások a kor előrehaladtával, vagy olyan újszerű és szokatlan helyzetekben, mint amilyen a pandémia is volt, felerősödhetnek. A tisztaságmániások például kiélhették és fokozhatták az eddigi vágyaikat, köztük a Szűzzel: csoda, hogy a zsemlét nem mossa meg étkezés előtt.

Kos

A szemétkérdés egyik központi témája, gyűlöli, ha például valaki az utcán szemetel. És persze szóvá is teszi: bárkire kíméletlenül rászól, aki elhajít egy papírzsepit. A szelektív szemétgyűjtés is a vesszőparipája, ami felelős magatartás, de ő képes összeveszni miatta a ház többi lakójával, végül ő maga válogatja át a műanyagos és a papíros kukát. Nem egyszerű vele, de ha segítesz neki közösségi szemétszedést szervezni egy erdőben, biztosan leveszed a lábáról.

Rák

Minden nagyon-nagyon illatok körülötte. Illóolajok párolognak, öblítőszerek illatoznak. Lakásillatosító, textilfrissítő, hűtőszagtalanító, cipő dezodor – és a parfümökről még nem is beszéltünk. A kertjében illatos virágok nyílnak, de a szekrényében is gyöngyvirág- és szantálszappan gondoskodik a frissességről. Természetesen még ezt is képes felülmúlni: nála a pénznek sem lehet szaga! A pénztárcájában is illatosító párnácskát hord, hogy ott is minden rendben legyen. 

Csillagjegyek furcsa szokásokkal

Fotó: Getty Images/JGI/Jamie Grill

Szűz

Ha előtted van, hogy valaki mániákusan takarít, akkor csakis egy Szüzet képzelhetsz el. Otthonában a földről is enni lehet, de a táskájában, autójában és a munkahelyi íróasztalán is kínos rend és tisztaság van. Persze ő ezt így szereti, viszont ha valaki tiszteletlenül belerondít a képbe, arra nagyon megharagszik. A vírushelyzetben ez annyira felerősödött nála, hogy egy mini fertőtlenítő állomást hord magával – tisztítószerek, kéz- és szájfertőtlenítők garmada lapul a táskájában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top