nlc.hu
Horoszkóp

Meglepő csillagjegy párosok

4 meglepő csillagjegy páros, akik boldog szerelmesek

Vannak olyan csillagjegy párok, akiket nehéz elképzelni egy hosszú, kiegyensúlyozott párkapcsolatban. Persze viták köztük is lesznek, de ettől még remekül működnek.

A szerelemben nincsenek szabályok, természetesen a hosszú távú boldogsághoz szükség van rá, hogy a társak alkalmazkodjanak, kompromisszumot kössenek, és elfogadjanak egyet s mást. Ezek a csillagjegy párosítások teljesen eltérő személyiségek, mégis jól kiegészítik egymást, és harmonikus életre számíthatnak együtt.

szerelmespár keze

Fotó: Unsplash

Bika és Rák: csupa romantika

Ők ketten biztonságra, hűséges társra vágynak. Érzékenyek és szeretik megbeszélni az érzéseiket. Amiben különböznek, hogy míg a Bika két lábbal áll a földön és materialista, addig a Rák képes egy álomvilágban lebegni. Ha együttműködnek, a Bika az anyagi biztonságot teremti meg, a Rák pedig az érzelmi hátteret. Lángoló, romantikus szerelem lehet.

Kos és Vízöntő: ösztönzik egymást

Két izgalmas csillagjegy, de a Kos szereti a rendezett, tervezett dolgokat, a Vízöntő egy laza, őrült alak, aki mellett egy Kosnak elsőre talán furcsa az élet. El kell fogadniuk egymást, főleg azzal kell megküzdeni, hogy mindketten végtelenül önállóak és akaratosak. Amint együttműködnek, szuper csapatot alkotnak hosszú távon is.

Mérleg és Ikrek: egyenrangú felek

A kedves, néha bizonytalan Mérleg, és a nyomulós, örökmozgó, határozott fellépésű Ikrek sok mindenben hasonlítanak. Társasági lények, intellektuálisak, hatalmas beszélgetésekbe tudnak merülni bármikor. Nem fogja egyiküket sem zavarni, hogy mindketten vágynak a függetlenségre, és időnként egyedül töltött időre van szükségük. Nem szeretnek haragot tartani, együtt minden nehézséget megoldanak.

Oroszlán és Nyilas: csupa kaland

Két rendkívül tüzes csillagjegy, túl kell lépniük egymás túllicitálásán, a saját egójukon. Ha erre képesek, marad a sok hasonló tulajdonság, érdeklődés. Vidámak, optimisták, szeretik a kalandot, ki nem állhatják az unalmas életet. A Nyilasnak néha szabadságra van szüksége, ilyenkor mellőzi az Oroszlánt, aki ezt nagyon nehezen viseli. Amikor ezt megtanulják kezelni, marad a forró szenvedély.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top