nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a dolgok lehetnek idegesítőek a csillagjegyekben egy közös nyaralás során

Ezek a dolgok lehetnek idegesítőek a csillagjegyekben egy közös nyaralás során

Nincs is jobb egy közös nyaralásnál, ám lehetnek súrlódások. Mutatjuk, mik okozhatnak gondot az egyes csillagjegyeknél.

Kos

A Kos nagyon türelmetlen, nem igazán tolerálja mások lassúságát, ráadásul az aktív nyaralást preferálja, így nem könnyű vele lépést tartani.

Bika

A Bikára pont az ellenkezője igaz, imád pihenni és lábat lógatni, őt nem lesz könnyű rávenni a kimozdulásra a medence mellől, ami egy idő után zavaró lehet.

Csillagjegyek és a nyaralás

(Fotó: Thomas Barwick/Getty Images)

Ikrek

Az Ikrek lelkes és motiváló útitárs, ám rengeteget beszél, és nagyon nyughatatlan tud lenni. Így, aki csendre és nyugalomra vágyik, menekülni fog előle.

Rák

A Rák imád nyaralni, főleg víz közelben. Ami vele nehézkes lehet, az az elindulás, mert az nagyon lassan és körülményesen megy neki. Ezért könnyű vele lekésni a hajót vagy a városnéző buszt.

Oroszlán

Az Oroszlán igazi nyári csillagjegyként nagyon éli a nyarat. Ami idegesítő lehet benne az a feltűnési mániája, és, hogy mindig és mindenáron a középpontban akar lenni.

Szűz

A Szűz a segítségetekre lehet, hogy mindenhová jól odaérjetek, ahova időre kell menni, de a nyaraláson is nehezen tudja elengedni magát és agyal. Így nem ő a leglazább útitárs.

Mérleg

A Mérleg igazi diplomata, aki a harmóniára törekszik és ezért igyekszik mindenkihez igazodni. Egy idő után pont ez lehet az idegesítő benne, na meg a döntésképtelensége.

Skorpió

A Skorpióval azért érdemes vigyázni, mert nagyon sértődékeny, és éppen ezért szinte bármin képes megsértődni váratlanul, utána pedig igyekszik megtorolni a sérelmét, ami pokollá teheti a nyaralást.

Nyilas

A Nyilas a leglelkesebb, ha utazásról van szó, optimista, és motiváló a hozzáállása, ám sokszor elszakad a realitás talajától, amire érdemes vigyázni, ha megvalósítható programokat szeretnétek.

Bak

A Bak jó szervező, ám nagyon maximalista is, így könnyen teljesítménytúrává válhat vele a nyaralás. El kell fogadni, hogy ő nem igazán képes a lazításra.

Vízöntő

A Vízöntő maga a szabadság, imád kikapcsolódni. A konvenciókat azonban ki nem állhatja, és lehet, hogy azért is beszól majd, ha hagyományos turista csalogató helyekre szeretnétek ellátogatni.

Halak

A Halak nem a gyakorlatiasság embere, külső szemmel nagyon álmodozónak tűnik, így semmiféle szervezési kérdést nem érdemes rábízni. És néha furcsa lehet, hogy úgy tűnik, mintha azt sem tudná, hol van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top