nlc.hu
Horoszkóp

Munkamániás csillagjegyek

Munkamániás csillagjegyek, akikre ráfér(ne) a pihenés

Van, aki egyszerűen nem bírja abbahagyni a munkát még otthon sem.

A következő csillagjegyek nem tudnak leállni, ha a munkáról van szó.

Bak

A Bak végletekbe menően, keményen dolgozik. A pénz nagyon fontos a számára, mivel erős pénzügyi alapot teremt a jövőre nézve. Mindig mindenben be akarják biztosítani saját magukat és családjukat is, mások segítsége nélkül. Nem hisznek abban, hogy az idegenek kedvességére kellene támaszkodniuk. Nem tervezik meg a nyaralást addig, amíg úgy nem érzik, hogy megfelelő pénzügyi biztonsági hálóval rendelkeznek.  

Munkamániás csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Tom Werner

Skorpió

Ha  valamire koncentrál, nem hagyja abba, amíg be nem fejezi az egészet. Ritkán tart szünetet, először a kötelesség, csak aztán jöhet minden más. Fontos számukra a karrier, elsődlegesen nem a pénz motiválja őket, hanem az előrelépés. Nem jó őket megszakítani a nagy munkában, mert ha kiszakadnak a koncentrációból, roppant idegesek lesznek.

Bika

Szintén szeret sokáig dolgozni, miután kollégái már rég hazamentek. Bármiről legyen is szó, makacs csillagjegy, főleg, ha a munkáról van szó. Szereti tökéletesen végezni a munkáját, és jól teljesíteni.

Szűz

Roppant keményen dolgozik, ennek egyik oka, hogy ritkán elégedett. Folyamatosan arra törekszik,  hogy még jobb legyen. Nemcsak magától, hanem másoktól is sokat vár el, ami konfliktushoz vezethet akár kollégáival, akár szeretteivel.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top