nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik a munka megszállottjai

Csillagjegyek, akik a munka megszállottjai

Ezeknek a csillagjegyeknek első a munka.

Skorpió

Ritkán tart szünetet, először a kötelesség, csak aztán jöhet minden más. Amit a Skorpió elkezd, azt nehezen hagyja félbe. Fontos számukra a karrier, elsődlegesen nem a pénz motiválja, hanem az előrelépés. Nem jó őket megszakítani a nagy munkában, mert ha kiszakadnak a koncentrációból,  idegesek lesznek.

Csillagjegyek és a munka

(Fotó: unsplash)

Bika

Szintén szeret sokáig dolgozni, miután kollégái már rég hazamentek. Bármiről legyen is szó, makacs csillagjegy, főleg, ha a munkáról van szó. Szereti tökéletesen végezni a munkáját, és jól teljesíteni. Neki mindig, minden körülmények között a munka az első. Az alá rendel mindent.

Szűz

Roppant keményen dolgozik, ennek egyik oka, hogy ritkán elégedett. Folyamatosan arra törekszik,  hogy még jobb legyen. Nemcsak magától, hanem másoktól is sokat vár el, ami konfliktushoz vezethet akár kollégáival, akár szeretteivel. Nagyon maximalista, és csak a munka lebeg a szeme előtt például egy nyaralás alkalmával is. Nem tud kikapcsolódni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top