nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek irtó munkamániásak

Ezek a csillagjegyek irtó munkamániásak

Imádják a munkájukat, nélkülözhetetlennek érzik magukat, és bizony ők hajlamosak a leginkább a munkamániára.

Skorpió

Ha a Skorpió valamin dolgozik, akkor addig nem hagyja abba, míg be nem fejezi. Ez azt jelenti, addig nem ebédel, nem vacsorázik, szünetet is alig tart. Ha pedig már kopog a szeme az éhségtől, legfeljebb az íróasztalánál, munka közben eszik valamit. Hajlamos túlhajtani magát, főként, ha a munka egy újabb állomás a hőn áhított karrier felé vezető úton. Belefeledkezik, így nem a legjobb ötlet őt megzavarni, hacsak nem valami égetően fontos dologról van szó.

Csillagjegyek és a munkamánia

Fotó: Getty Images/chain45154

Bika

A Bika újabb példa, aki még azt követően is ott marad a munkahelyén, miközben mások már régen hazamentek. Ha bármi probléma adódik, vagy valami nem világos a számára, egészen addig nem nyugszik, amíg meg nem oldja. Csökönyössége, konoksága természetesen a munkájában is tetten érhető. Nem érti meg, hogy időnként érdemesebb pár lépést „hátrálnia”, más szemszögből is megvizsgálnia a dolgokat. Nem kíméli magát, még akkor sem, ha a fáradtságtól már összeesik.

Szűz

A Szűz szorgalma nem ismer határt, aminek az az egyik oka, hogy az „elégedettség” szó hiányzik a szótárából. Maximalista, bármilyen projektről legyen szó, tökéletes munkát szeretne kiadni a kezéből. Mindez pedig azt is jelentheti, hogy a munkatársaitól is elvárja a legjobbat. Irreálisan magas elvárásokat támaszt nemcsak magával, de a környezetével szemben is, ami gyakran konfliktusokhoz vezethet. El kellene fogadnia, a nem teljesen tökéletes munka is megfelelő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top