nlc.hu
Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek háború és veszekedés az élete

Ezek a csillagjegyek szinte folyamatosan háborúznak egymással

Bármennyire is vonzódnak egymáshoz, bármilyen erős is közöttük a szerelem, mégsem képesek békében, harmóniában élni.

Néhány csillagjegy amilyen jól illik egymáshoz, másoknál már nem ennyire rózsás a helyzet. Időnként ugyanis kozmikus katasztrófa lehet készülőben a kapcsolatukban.

Csillagjegyek és a háború

(Fotó: Getty images/gorodenkoff)

A Skorpió és a Kos párkapcsolata

Mindketten szenvedélyes jegyek, buzog bennük a versenyszellem, ugyanakkor bizalmatlanok és rendkívül maguknak valók is. Bár az ágyban kitűnően megértik egymást, ez csak ideig-óráig kovácsolja össze őket, s a viszony végül hatalmi harcokban teljesedik ki. A Kos mindenáron irányító pozíciót akar a párkapcsolatban, míg a Skorpió mindent megtesz, hogy ebben az elképzelésében megakadályozza őt.

A Rák és a Vízöntő párkapcsolata

A Vízöntő hajlamos mindent górcső alá venni, független és érzelmileg meglehetősen rideg típus, míg a Rák éppen az ellentéte: szentimentális, talán túlzottan is érzelmes alkat, akinek a biztonság az elsődleges a párkapcsolatban. A Vízöntő olyan párra vágyik, aki hozzá hasonlóan erős és magabiztos személyiség, önálló és független, a Rák ugyanakkor meglehetősen távol áll ettől az elvárástól. Őt a szeretet érzése motiválja.

A Kos és a Bika párkapcsolata

Mindkét csillagjegy határozott és céltudatos, ám ez nem feltétlenül jelent jó párosítást. A Kos lobbanékony, akaratos és néha túlságosan is optimista, míg a Bika kényelmes és kiegyensúlyozott, a Kos mellett túlzottan lassúnak tűnhet. A Bika türelmes ugyan, de nem eléggé, hogy elviselje az indulatos és önfejű Kos társaságát. A szerelem amilyen gyorsan fellobban közöttük, sajnos olyan hamar ki is hunyhat. Egyetlen dologban hasonlítanak, ez pedig a makacsság, amivel viszont nem a boldog párkapcsolatot támogatják.

A Bak és a Nyilas párkapcsolata

A Bak megfontolt, gyakorlatias és higgadt típus, s hosszú távon nem tud mit kezdeni a hihetetlenül derűs Nyilassal. A Nyilasnak nincs türelme a „hétköznapi” és szerinte túlzottan is unalmas, egyhangú dolgokhoz. Őt az újdonság, a változatosság vonzza, míg a Bak jelszava a megszokás és a kiszámíthatóság. A Bak realizmusa egyszerűen nem fér össze a Nyilas optimizmusával. Hosszú távú párkapcsolatban éppen a legjobb tulajdonságaikat nyirbálják meg. De nagyon.

Az Oroszlán és a Szűz párkapcsolata

A két csillagjegyben gyakorlatilag nincs semmi közös. Bár mindketten magabiztosak és céltudatosak, a Szűz büszkesége nem engedi, hogy érzéseit mindenki tudomására hozza, míg az Oroszlán érzelmi kitörései gyakran éppen ennek a számlájára írhatók. A hűvös, nyugodt és visszafogott Szűz egyáltalán nem tolerálja a rivaldafényt kedvelő, teljesen extrovertált Oroszlánt. Annak ellenére, hogy szívesen gondoskodik a párjáról, egy idő után éppen az irritálja a legjobban, hogy az Oroszlán folyton elismerést, dicséreteket, imádatot vár. Mindenért.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top