nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek látványosan fényezik magukat mások előtt

Ezek a csillagjegyek látványosan fényezik magukat mások előtt

Szívesen kérkednek, hencegnek a legújabb holmijaikkal, az otthonukkal, a nagyszerűségükkel.

Bika

A Bika rajong a divatért, a legmenőbb cuccokért, a luxusért. Sosem szavakkal kérkedik, inkább látványosan kiteszi az asztalra a legújabb és legdrágább mobilt, aztán „szégyenlősen” meséli az asztaltársaság többi tagjának, kénytelen volt beszerezni egy újat, mert az alig féléves telefonja darabokra tört. Persze mindig a legfrissebb trend szerinti designer holmikat viseli ügyelve rá, hogy kétszer ne lássák rajta a barátok ugyanazt a blúzt. A dicséreteket begyűjtve sosem hagyná ki, „ó, ez csak egyszerű kis felső, nem volt szívem a boltban hagyni”. Szívesen hívja meg a többieket az otthonába is, amivel aztán újra csak látványosan henceghet. Megteheti, megkeresi a luxus árát, és persze a takarítást sem ő végzi.

Oroszlán

Az Oroszlán imád mások előtt tetszelegni. Bámulatos a beszélőkéje, mindig van a tarsolyában egy újabb sztori, melyet feltétlenül meg kell osztania a többiekkel. A történeteket pedig nagyon szívesen színezgeti, persze mindenkor a saját nagyszerűségét kiemelve. Úgy forgatja a szavakat, hogy mindenki elámul tőle, vagy éppenséggel sajnálja, mert valami szomorú eset történt vele. A lényeg, hogy a figyelem ráirányuljon és az este folyamán mindenki csakis vele foglalkozzon. Tény és való, az Oroszlán szeret nagyot mondani, egyrészt hajlamos a bolhából is elefántot gyártani, másrészt úgy érzi, minél színesebb a történet, a többieket is annál jobban érdekelheti. Aki igazán közelről ismeri őt, csak legyint, mert tudja, a sztori fele sem igaz, de éppen emiatt szerethető annyira.

Hencegő csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Nyilas

A Nyilas hajlamos rá, hogy mindent kimondjon, ami éppen eszébe jut anélkül, hogy megszűrné a mondandóját. Pillanatok alatt képes magára vonni a többiek figyelmét nem törődve különösebben azzal sem, hogy addig valaki más irányította a társalgás fonalát. Simán közbeszól, amikor – legalábbis szerinte – valami izgalmasabb és eredetibb történet pattan ki a fejéből. Aztán persze úgy belebonyolódik a sztoriba, hogy fogalma sincs, hová is akart valójában kilyukadni. Nem tűnik hencegő típusnak? Dehogynem! A történetek mindig róla szólnak, és mindig eléri, hogy a társaság többi tagja szájtátva hallgassa az amúgy igen szórakoztató meséket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top