nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp 2022. július 27-augusztus 2. – Nyári újhold új célokkal

Mindegy, hogy voltál-e már nyaralni vagy később indulsz, esetleg idén nyáron kihagyod, új szempontokat hozhat a csütörtöki újhold. Újratervezés, új célpontok, új források, új információk jöhetnek. Engedd, hogy ezek segítsenek neked!

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?
 
SZERDA – július 27.: A Rák Hold nosztalgikus hangulatot hoz magával. A könnyek sem kizártak. Főleg, ha édesanya vagy, ill. ha az édesanyádról van szó. Ezt nem kell szégyellni. Sőt legyél büszke arra, hogy vannak érzéseid, ill. hogy fontos a család és az anyaság! Ne felejts el locsolni, mosni, hajat mosni, felmosni, stb.!

CSÜTÖRTÖK – július 28.: Újhold napján szakíts időt arra, hogy új célokat tűzzél ki! Az Oroszlán újhold lelkesítően hat rád. Győztesnek, sőt legyőzhetetlennek fogod érezni magad. Most bármi újba belevághatsz. Az újhold arra ösztönöz, hogy újíts és/vagy engedj be új információkat! (Az újholdról olvashatsz részletesebben lejjebb.)

Férfi és nő kézenfogva a csillagos ég alatt

Együtt a csillagok alatt (fotó: Pixabay)

PÉNTEK – július 29.: Újhold után ma már nő a Hold, és két hétig nőni fog. Ez pl. arra jó, hogy mindenféle jó vitamint, tápláló, ásványi anyagot vigyél be a szervezetedbe és a bőrödbe. Péntek a Vénusz napja, ami a szépítkezésre a legjobb. Menj fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz és kérj pakolást! Vagy készíts otthon magadnak!

SZOMBAT – július 30.: Az Oroszlán tüzes jegy. Ez azt jelenti, hogy a testhő növelése segít a zsírégetésben. Szaunázhatsz, edzhetsz. De óvatosan tedd! A kánikulában nem szabad túlzásba vinned az izzadást. Ill. pótolnod kell a folyadékveszteséget. Közben védened kell a bőrödet az UV sugárzástól és a fejedet a napszúrástól.

VASÁRNAP – július 31.: A Szűzben járó növő Hold azt tanácsolja, hogy vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel tápláld a szervezetedet kívülről és belülről egyaránt. Készíthetsz otthon vitaminturmixot és zöldséges, gyümölcsös, mézes pakolást. De előtte alaposan olvass utána! Erre is jó a Szűz Hold.

HÉTFŐ – augusztus 1.: A Szűz Hold arra sarkall, hogy hasznos dolgot csinálj. Mivel a Szűz föld jegy, kertészkedhetsz. A növő Hold aktuálissá teszi a növények szaporítását, tőosztását. De a konyhában is sikerrel süthetsz. Próbálj ki hagyományos, egyszerű receptet! Pl. almás répatortát vagy barackos túrókockát, diós-szilvás lepényt! Mindenkit le fogsz nyűgözni.

KEDD – augusztus 2.: Kora reggel a Hold átlép a Mérlegbe. Ez meghozza a kulturális étvágyadat. A hétköznap ellenére ez nap is tartogat lehetőségeket. Este mehetsz szabadtéri koncertre, nyári színházba vagy fogj egy remek könyvet, és olvass a kertben! De egy jó film is jó választás.

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdnaptár 2022. 07.27-08.02.

Heti holdnaptár 2022. 07.27-08.02.

Nyári újhold

Július 28-án, csütörtökön este (19:56-kor) az Oroszlán jelében együttálló Nap és Hold új megvilágításba helyezi a nyaralás fogalmát. Mindegy, hogy rá vagy-e hangolódva vagy sem. Mindegy, hogy voltál-e már, később indulsz vagy kihagyod, új szempontokat hozhat ez az újhold.

Az Oroszlán jel szimbolizálja a nagyszerűséget, a nagylelkűséget, a méltóságot, a fényűzést és a csillogást is. A mai napon ezek mind új értelemet nyernek az újhold hatására.

Amennyiben az Oroszlán jegyében születtél, ma, a születésnapod közelében állj meg egy pillanatra, és találd ki, hogy miben szeretnél megújulni! Az újhold segítséget nyújt a külső-belső megújulásodban. Oroszlánként neked az egész évben ez a legfontosabb újhold.
Akkor is inspiráló ez az újhold, ha a Kos vagy a Nyilas jelében születtél.

A július 28-i újhold csütörtökön este lesz, de még másnap is érezheted hatását. Gyújts halványzöld gyertyát, és kívánj! Azért halványzöldet, mert az a rügy színe. Ugyanis amit most elkezdesz, az növekedésnek indul.

Zöld gyertya asztali díszekkel

Gyújts halványzöld gyertyát! (fotó: Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top