nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy mindenkinél népszerűbb

Ez a 3 csillagjegy mindenkinél népszerűbb

Miért ők állnak a társaságok középpontjában? És mit tesznek az óriási népszerűség érdekében?

Vízöntő

Kétségtelen, a Vízöntő igazi egyéniség. Senkihez sem akar hasonlítani, viszont hozzá annál többet szeretnének. A társaságát is nagyon sokan keresik, mert kedves, okos és intelligens, kiváló a humora, és ellenállhatatlan a stílusa. Nagyon barátságos, szórakoztató és társaságkedvelő. Mindenkor tárgyilagos, ha bármiben a segítségét kérik, távolságtartóan és érzelemmentesen tekint a dolgokra, ezért pontosan látja a hibákat és azok megoldását is. Inspirálóan hat mindenkire, szomorúnak őt sosem látni. Persze, hogy sokan kedvelik, és persze, hogy a legnépszerűbb csillagjegyek egyike.

Népszerű csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/Lidiia Moor)

Oroszlán

Az Oroszlán imádja a partikat, a társasági összejöveteleket, ahol parádézhat kedvére. Igazi adrenalinbombaként hat a többiekre, jókedv, derű, optimizmus árad belőle. Az egyik legbulizósabb csillagjegy, aki munka után szívesen engedi el magát és lazít a barátokkal. Amikor megkapja a figyelmet, már pedig a társaságok középpontja mindig ő, vicces és nagyon szórakoztató típus. Ahol ő megjelenik, ott adott a szórakozás és a kikapcsolódás. Sármos, vonzó, nem lehet őt nem észrevenni. Mindezzel persze tökéletesen tisztában is van. Imádja, amikor körberajongják, hiszen őt a népszerűség élteti.

Skorpió

A Skorpió a legjobb barát. Soha nem árulna el, és soha nem csapna be. Bármilyen titkodat rábízhatod, ő sosem fogja elpletykálni másoknak. Nagyra értékeli a hűséget, amit ugyanígy ő is megad neked. A hosszú távú baráti és párkapcsolatokban hisz. Nagyon mély érzésű, gyorsan és könnyen rálát a problémákra. Szívesen ad tanácsot is, ha kéred tőle. Nála nincs tabutéma, bármiről beszélgethetsz vele, bármiről kérdezheted őt. Nagyon vonzó és titokzatos csillagjegy. Sokan szeretnék őt megfejteni, de azt csak nagyon keveseknek engedi meg. Nem véletlen a népszerűsége, hiszen szinte mágnesként vonzza a többieket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top