nlc.hu
Horoszkóp

Előrejelzés augusztusra

Havi horoszkóp 2022. augusztusra

A Plútó és a Mars között létrejövő kapcsolatból arra következtethetünk, hogy hihetetlenül nagy energiával rendelkezünk. Nem lesz előttünk lehetetlen a havi horoszkóp szerint.

Olvasd el, mit várható a közeljövőben a havi horoszkóp szerint!

Kos – augusztusi horoszkóp

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek miatt jól érezheted magad a bőrödben. De az is lehet, hogy aki korábban ártott neked, az a sorstól megkapja a magáét. Ezért érezheted úgy, hogy működik a karma törvénye. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Nagyon fontos, hogy ne kérj tanácsot, ha az érzelmi életedről van szó, mert olyasmit kaphatsz, amit ha megfogadsz, azzal inkább ártasz, mint használsz magadnak. A házasságokban, régi együttélésekben varázslatos pillanatokat élhettek át. Kollégával nagyon jól kijöhetsz.

Bika – augusztusi horoszkóp

Olyan helyzet jöhet létre, amelyre nincs, vagy csak nagyon kevés a ráhatásod. Egyszerűen el kell szenvedned a történéseket, és alkalmazkodni az új emberekhez, új szituációkhoz. Ha még nem vagy szerelmes, most olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel talán be tudjátok fejezni még egymás mondatait is. A meglévő szerelmi kapcsolatokban is nagy lehet közöttetek elsősorban a szellemi összhang. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, ha utazol, jól fogod érezni magadat. Rokon vagy ingatlanügylet miatt nehezebbnek érezheted az életet.

Ikrek – augusztusi horoszkóp

A kommunikáció ebben a hónapban nem tartozik az erősségeid közé. Ezért nagyon oda kell figyelni arra, amit mondasz vagy amit veled közölnek. Különösen igaz ez például a munkahelyedre, ahol félreértés hatására kellemetlen helyzet jöhet létre. Megeshet, hogy az egzisztenciádban olyan átalakulás történhet, amely miatt változtatnod kell a magatartásodon. A saját érdekedben jól tennéd, ha dicsérnél, hízelegnél, mert olyasvalakinek legyezheted ezzel a hiúságát, akinek van ráhatása a te életed alakulására. Rokonnal fontos megbeszélést folytathatsz.

Napraforgó tábla

Napraforgók (fotó: Unsplash)

Rák – augusztusi horoszkóp

Még az a csoda is megtörténhet, hogy megfizetik a munkádat. Olyan változások következhetnek be, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Ha korábban méltatlan helyzetbe kerültél, akkor a sors most kárpótolni kíván az elszenvedett sérelemért, bántásért. Jó lenne, ha az előnyös helyzetet – amelybe kerülhetsz – nem mondanád el még a legjobb barátnak vagy szeretett személynek sem, mert ezzel irigységet válthatsz ki belőlük, amely csalódottá tehet. Pénzedre és az értéktárgyaidra jobban kellene ügyelned, mert nagy kár érhet. Régi egészségi probléma kialakulására van nagyobb esély.

Oroszlán – augusztusi horoszkóp

A változás elkerülhetetlen. Megeshet, hogy a munkahelyeden olyan átszervezés történik, amely érintheti a te megélhetésedet is. De az is lehet, hogy a felettesed idegei megfeszülnek, ezért most jól tennéd, ha nem adnád elő neki az elképzeléseidet, mert éppen az ellenkezőjét érheted el nála, mint amit szeretnél. Ha állást kívánsz változtatni, akkor erre a lehető legjobb ez az időszak. A környezetedben most több az olyan személy, akik kapcsán úgy érezheted, megnehezítik a mindennapjaidat. Ha párkapcsolatban élsz, közöttük lehet a társad is. Megeshet, hogy életed párja valamiben korlátozni kíván téged.

Szűz – augusztusi horoszkóp

Szellemileg csúcsformában lehetsz. Nemcsak könnyedén ki tudod fejezni magadat, hanem rá tudsz beszélni másokat arra, amit te szeretnél elérni vagy megvalósítani. Nyitott szemmel és füllel kell azonban járni, mert így rájöhetsz arra, hogy valaki a hátad mögött áskálódhat. A munkahelyeden olyan változás következhet be, amely miatt hajlamossá válhatsz a szorongásra, és nem látod kristálytisztán a jövődet sem. Viszont a szerelmi kapcsolatokban a szenvedély lángja magasra csaphat. A házasságokban, régi együttélésekben értékelned kellene a társad igyekezetét.

Mérleg – augusztusi horoszkóp

Kedvez az idő mindenféle ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügy intézésének. Megeshet, hogy szomorú esemény következhet be, amelynek hatására változhat valamiről a véleményed. Sőt, még az élet értelmén is elgondolkodhatsz. A kapcsolataid között van olyan, aminek búcsút inthetsz. Megeshet, hogy akivel eddig jóban voltál, azzal kiáshatjátok a csatabárdot. A szerelmi kapcsolatokban elsősorban a társad viselkedése miatt jöhet létre nehéz helyzet. Míg a házasságokra, régi együttélésekre az elfogadás lehet a jellemző. Többet járhatsz egészségügyi intézménybe. Nemcsak magad, hanem szeretett személy miatt is.

Skorpió – augusztusi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben válságos helyzet alakulhat ki. Elsősorban a társad miatt, akinek megvan a maga baja, ezért válhat türelmetlenné, ingerlékenyebbé. Ha nyugalmat szeretnél, nem akarod felrúgni a kapcsolatotokat, akkor neked kellene alkalmazkodni és a kommunikációt ebben az időszakban a minimálisra csökkenteni. Így kerülheted el a pároddal a nagyobb bajokat.  Ha még van munkád, akkor is érdemes lenne körülnézni az álláspiacon, mert olyan változások következhetnek be rövidesen, amelyek érinthetik a te megélhetésedet is. És jobb, ha ez nem ér váratlanul.

Nyilas – augusztusi horoszkóp

Kommunikációs problémák alakulhatnak ki, és ennek hatására olyan dolog történhet, amely miatt nehéznek érezheted az életed. Miközben ez az egész elkerülhető lenne, ha jobban odafigyelnél, ki, mit és hogyan mond. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, nemcsak azért, mert iszonyatosan sokba kerülhet, hanem azért sem, mert bosszúság érhet és egészségi probléma is kialakulhat. Jobban tennéd, ha itthon nyaralnál, kirándulnál. Anyagi ügyeid olyan pompásan alakulhatnak, hogy örömödben a föld felett lebegsz néhány méterrel.

Füves réten napos lufi

Mosolygós napot! (fotó: Unsplash)

Bak – augusztusi horoszkóp

Pénzügyi problémák merülhetnek fel, amelyek miatt feszültté válhatsz. Nem érdemes most kölcsönt felvenni, mert nagyon nehezen tudod majd törleszteni. Viszont érdemes külföldre utazni, mert pompásan érezheted magad, és olyan élményben lehet részed, amely feltöltheti az energiaraktáraidat. A szerelmi kapcsolatokban zavaros helyzet alakulhat ki. Talán te magad sem tudod, hogy mit szeretnél. A megérzéseidre kellene most több dologban is hallgatni, mert így kerülhetsz előnyös helyzetbe. Ha szülő vagy, gyermeked miatt is többet izgulhatsz, és talán neked köszönhetően jobban kijöhettek.

Vízöntő – augusztusi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben olyan feszült helyzet jöhet létre, amely miatt felmerülhet talán a különválás gondolata. Ha ezt nem szeretnéd, akkor elsősorban neked kellene a társadhoz alkalmazkodni, és a vitás kérdésekben engedni. Mert ha kötöd az ebet a karóhoz, abból semmi jó nem származhat. Megeshet, hogy a munkahelyeden nagyobb változás következhet be. Jól tennéd, ha figyelnél a sors által küldött jelekre, mert ha ezeket észreveszed, és ezzel összhangban cselekszel, akkor elkerülheted az életedben bekövetkező negatív eseményeket.

Halak – augusztusi horoszkóp

A munkahelyeden olyan változás következhet be, amely miatt úgy érezheted, elérkezett az idő a változtatásra. Kolléga az idegeidre mehet, vagy olyan szituáció alakulhat ki, amelyben nem látod a jövődet. Előfordulhat, hogy egészségi probléma jöhet létre, amelyet ne otthon kezelgess, hanem fordulj vele orvoshoz. Rendkívül balesetveszélyes ez az időszak, légy sokkal óvatosabb. Pénzügyek terén minden okod meglehet a jókedvre, mert könyvelésed bevétel oldala nagyobb mozgást mutathat. A házasságokban nagy lehet kettőtök között az összhang.

Egymás kezét fogva

Kéz a kézben (fotó: Unsplash)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top