nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akikkel pokolian nehéz kijönni

Csillagjegyek, akikkel pokolian nehéz kijönni

Mindegyik csillagjegynek vannak jó és persze kevésbé pozitív tulajdonságai.

Mindenki más egyéniség, másként viselkedik és reagál bizonyos helyzetekben.

Ikrek

Az Ikrek érzelmes és érzékeny csillagjegy. Ha csinál valamit, azt szereti jól csinálni, és ez a szerelemre is értendő. Ha valami nem működik jól a kapcsolatában, kudarcként éli meg, és ilyenkor bezárkózik, lehetetlen vele beszélni a problémákról. Sokszor jobban szereti a párját, mint saját magát, de ha úgy érzi, ez nem kölcsönös, nagyon rosszul érinti, és ilyenkor képes felégetni az összes hidat, vagy falakat épít maga köré. Az üzleti életben, ha a másik felet nem látja elég lelkesnek, fairnek, ambiciózusnak, inkább más üzleti partnert keres.

Nem egyszerű csillagjegyek

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Kos

A Kos szenvedélyes és energikus csillagjegy, ami az élete minden területén meglátszik. Éppen ezért könnyen előfordulhat, hogy túlvállalja magát. Ez pedig frusztrációt okoz benne, amit bizony elég gyakran a környezete szenved meg a leginkább. A másik nehézség vele kapcsolatban, hogy ha akar valamit, azt mindenáron meg is szerzi. Ugyanakkor azokat, akik az útjában állnak, egyszerűen elsöpri. Valójában még akkor is képes erre, ha a szívéhez közelálló barátokról, munkatársakról van szó. 

Bika

A Bika gyűlöli, amikor valaki nem ért vele egyet. Szinte biztos, hogy véleménykülönbség esetén összeveszik a többiekkel. Sok az önbizalma, éppen ezért nem fél harcba szállni az igazáért. Ha úgy érzi, a hozzá közel állók nem értik meg, vagy nem állnak ki mellette, könnyen bedühödik, s ilyenkor csip-csup ügyek miatt is képes támadásba lendülni, hogy megmutassa az erejét. Aki vitatkozni akar vele, annak nagyon össze kell szednie magát. Meggyőzni őt olyasmiről, ami ellentétes a véleményével, egyenlő a lehetetlen küldetéssel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top