Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy mintha idegen bolygóról érkezett volna

Ezek a csillagjegyek sokszor úgy viselkednek, mintha idegen bolygóról érkeztek volna. A horoszkóp szerint nemcsak különcök, de sokak szerint érthetetlenek is. Vajon te is köztük vagy? Akkor ne lepődj meg, ha te sem találod mindenkor a helyedet.

A Vízöntő idegen bolygóról érkezett

A Vízöntőhöz nagyon nehéz igazán közel kerülni, mert hajlamos a saját világában merülni, és persze a saját nézőpontja mentén szemlélni a világot. Sokan talán sznobnak gondolják őt, pedig nagyon nem az. Ő csak nagyon más, mint az átlag, és nem is akar átlagos lenni. Bolygója, az Uránusz tökéletes nagykövete, aki szembe megy a megszokásokkal, az elavult, dogmatikus nézetekkel, kifejezetten az újító szándék motiválja. Már csak emiatt a futurisztikus életszemlélet okán is olyan, mintha idegen bolygóról érkezett volna a Földre.

Az Ikrek idegen nyelvet beszél

Az Ikrek uralkodó bolygója a Merkúr, a kommunikáció, az információáramlás planétája. Nem véletlenül tűnik úgy sokszor, mintha idegen, de legalábbis nagyon sajátos nyelvet beszélne. Néha ostobaságnak tartják a többiek a mondandóját, pedig egyáltalán nem az. Kicsit mélyebben elmerülve a hallottakban, mindenkor komoly igazságokat fogalmaz meg. Tény és való, ironikus humorát nem sokan értik és kedvelik, pedig ő nemcsak másokat, saját magát is rendre kifigurázza.

Ezek a csillagjegyek néha olyanok, mintha idegen bolygóról érkezetek volna (iStock)

A Szűz nem találja a helyét ezen a bolygón

A Szűz nagyon sokszor nem érzi elég komfortosnak magát. Nem tudja megmagyarázni, csak érzi, hogy nem találja a helyét a világban – talán épp azért, mert ő is más bolygóról származik. Őt is a Merkúr bolygó uralja, de az ő kommunikációja nagyon más, mint az Ikreké. Ő inkább a részletek embere, folyamatosan a tökéletesre törekszik. Mindent tudni szeretne, ezért nagyon sokat tanul, fejleszti önmagát. Valójában már minden tudása megvan ahhoz, hogy igazán jól érezhesse magát a bőrében.

A Nyilast magasabb célok éltetik

A Nyilas, tegyen bármit is, annak igencsak erős nyoma marad. Nem véletlenül, hiszen uralkodó bolygója, a Jupiter a kiterjedés, a határok nélküliség szimbóluma is. Az ő gondolkodása alapból is túllép a földi dolgok határain. Mindenkor magasabb célok, eszmék éltetik és motiválják a tetteit. Nagyon szókimondó és őszinte, ami a szívén, az a száján. Pedig a lelke mélyén pontosan tudja, megfontoltabbnak kéne lennie. Sokkal nagyobb léptékben lát rá a világra, mint a többi csillagjegy. Sokak szemében ezért tűnik valamelyik más bolygóról érkezettnek.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top