nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp 2022. augusztus 3-9. – Mértékkel az édességekből!

Még tart a nyár. Még nő a Hold, ami mindent növel, növeszt. Többek között a testsúlyodat is. Szóval vigyázz, mert gyorsan meghízhatsz! Most különösen az édességek jelentenek „veszélyt”: palacsinta, fagylalt, jégkrém, jégkása, jeges tea, jeges kávé és társaik.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?
 
SZERDA – augusztus 3.: A Mérleg Hold szerint ez a nap a szellemi táplálék igényének kielégítéséről szól. Ráadásul a Mérleg levegős jegy. Szóval tanácsos sokat szellőztetned. Mindenképpen menj ki a szabadba, a természetbe, és szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet is! A szokásos közlekedés helyett mehetsz gyalog.

CSÜTÖRTÖK – augusztus 4.: Kicsivel dél után a Skorpióba lépő Hold azt javasolja, hogy igyál elegendő folyadékot. De ne cukros üdítőt, kávét, teát, stb.! Inkább forrásvizet! A növények is szomjasak: locsolj, öntözz kinn és benn egyaránt! Körömápolás is aktuális akár manikűr, akár pedikűr, akár műköröm formájában.

PÉNTEK – augusztus 5.: A mai napon a Skorpió Hold érzelmi hullámvasútra tehet téged. Ezzel párhuzamosan a mai a tegnapi hasonmása: igyál sokat, locsolj, öntözz, ápold a körmeidet! Most a szénhidrát hasznosulása hatékony. Jó, ha erről tudsz, ha nem akarsz hízni.

Csokis parfé ostyával

Édes csábítás (fotó: Unsplash)

SZOMBAT – augusztus 6.: Csak kora este lép át a Nyilasba a Hold. Előtte továbbra is aktuális, hogy sokat igyál, locsolj, öntözz. Majd a lelkesítő Nyilas Hold aktivitásra sarkall. Ennek örömére süthetsz pl. kenyeret vagy befőzhetsz. A növő Hold garantálja, hogy jól fog sikerülni mind.

VASÁRNAP – augusztus 7.: A Nyilas Hold miatt a tejszínes, tejes édességeket kívánod sok tejszínhabbal és színes cukorszórással. Ezek rengeteg extra kalóriát jelentenek. Szóval mértékkel fogyassz ilyesmiket, ha nem akarsz meghízni a növő Hold alatt, hogy majd fogyókúrázhass a fogyó Hold idején!

HÉTFŐ – augusztus 8.: Csak este lép ki a Nyilasból a Hold. Tehát ma is vigyáznod kell az édességgel. A mai napon a tűz fog dominálni. Ez ugyanúgy jelenthet hőséget, mint indulatosságot vagy lelkesedést. A tűz által szimbolizált energiát hasznosíthatod bármilyen hővel kapcsolatos tevékenységben: sütés, befőzés, sport, napozás. Utóbbinál legyél óvatos: nehogy napszúrást kapj!

KEDD – augusztus 9.: Ma már a Bakban jár a Hold, ami nagy változást hoz: fegyelmezettebbé válsz, ami a kísértő, hizlaló édességekkel kapcsolatosan kifejezetten kedvező. Nem kell böjtölnöd, elég, ha természetes cukrokat részesítesz előnyben. Most a hagyomány szerint fogászati tilalom van.

Sárgadinnye szeletek lila tányéron

Sárgadinnye (fotó: Unsplash)

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdnaptár 2022. 08.03-09.

Heti holdnaptár 2022. 08.03-09.

 

Ez is érdekelhet Szerelem augusztusban a horoszkóp szerint Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top