nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legjobbat akarják neked

Ezek a csillagjegyek a legjobbat akarják neked

Ezek a csillagjegyek hajlamosak a saját igényeiket félretenni csak azért, hogy a többiekre figyelhessenek.

Ezek a csillagjegyek hajlamosak a többiek érdekeit a sajátjuk elé helyezni, s mindig a legnagyobb figyelemmel tisztelik meg a számukra fontos embereket.

Önzetlen csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Olena Ruban

Bika

Ha bármilyen közelebbi kapcsolatba kerültél a Bikával – legyen szó személyesről vagy szakmairól –, gyorsan megtapasztalhattad, hogy a ő a legszeretetteljesebb és a leglojálisabb csillagjegy. Ha valaki mellett elkötelezi magát, az nála egy életre szól. Uralkodó bolygója a Vénusz, amely az élet örömeiért is felel, és ennek köszönhetően ő is mindig igyekszik az emberek kedvében járni. Ha ezt kényelmetlennek találnád, azonnal változtat a viselkedésén, hiszen semmi sem fontosabb neki, mint hogy jól érezd magad.

Rák

Az érzelmes és gondoskodó Rák semminél sem vágyik többre, minthogy táplálja és gondozza szeretteit. Ez valójában bármit jelenthet nála a plüsstakaróktól kezdve a házi sütésű kekszekig, avagy hosszas beszélgetésekig, amikor a másik kiöntheti neki a szívét-lelkét. Nála nincs határ, mindenben és mindenkor segít. Az empátia, a segítség a szeretetnyelve, így nem véletlen, hogy a saját igényeit is félreteszi, csak hogy téged támogathasson.

Oroszlán

Az Oroszlán barátságos, vidámsággal teli légkört szeretne mindenhova varázsolni, ami nem meglepő, hiszen uralkodó bolygója, a Nap derűs természettel áldotta meg. És őt valóban semmi sem állíthatja meg, hogy mosolyt csaljon mások arcára. S ebbe az is beletartozik, hogy kész komolyabb kiadásokba verni magát, csupán azért, hogy a szeretett személynek megvásárolja a kedvenc tárgyát. Imád pénzt költeni, imádja a meglepetéseket, hiszen végső esetben ez az, amire ő maga is vágyik.

 
(Nyitókép: Getty Images/Olena Ruban)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top