nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy mindig a legjobbat akarja

Ez a 3 csillagjegy mindig a legjobbat akarja

Ők mindent megtesznek, amit csak tudnak a szeretteikért.

Rák

A gondoskodó Rák semminél sem vágyik többre, minthogy vigyázzon a szeretteire. Minden mozdulatukat, kívánságukat nézi, anyagilag, lelkileg és mindent formában támogatja őket. Nagyon önzetlen, a maga dolgait is félreteszi, neki a család és a barátok az első.  Nála nincs határ, mindenben és mindenkor segít. Az empátia, a segítség a szeretetnyelve, így nem véletlen, hogy a saját igényeit is félreteszi.

Csillagjegyek és az odaadás

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az Oroszlánt semmi sem állíthatja meg, hogy mosolyt csaljon mások arcára. Imád pénzt költeni, imádja a meglepetéseket, hiszen végső esetben ez az, amire ő maga is vágyik. Nem önzetlen, de a szeretteiért mindent megtesz, igaz, azt is figyelembe veszi, hogy neki is jó legyen.

Skorpió

Ha valakinek sikerül a Skorpió bizalmába férkőznie, az is biztos, őt a szívébe zárja, lojalitásáról, védelméről, hűségéről biztosítja. Nagyon nehéz a bizalmába férkőzni, de nagyon könnyű elveszíteni azt. Ha nem okozol neki csalódást, a Skorpió mindent meg fog tenni érted. Ő az, akire mindig, mindenben lehet számítani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top