nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a telihold

Ezek a csillagjegyek kikészülnek a teliholdtól

Ezeket a csillagjegyeket teljesen kimeríti a közelgő telihold.

A következő csillagjegyek alapvetően is érzékeny típusok. Minden változásra, a külső körülményekre, az energiákra jóval erősebben reagálnak, mint a többiek.

Telihold hatása a csillagjegyekre

Fotó: Getty Images/Grant Faint

Rák

Mindenképpen vigyázz ma szívedre. A telihold ugyanis nagyon erősen hat az érzelmekre, de a szívre is, mint szervre. Nagyon hullámzóak lehetnek most az érzéseid, az apróbb történésekre is jóval erőteljesebben reagálhatsz, mint általában. Nagyon mély átalakulás zajlik a lelkedben, amiről talán még te sem tudsz pontosan. Nem nagyon tehetsz mást, mint hogy megpróbálsz minden zavaró tényezőt elengedni.

Skorpió

A magánéletedben érezheted magadat most nagyon bizonytalannak, pedig ez a legfontosabb életterület, ahol a nyugalmat keresed.  A legjobb, ha a magányodba vonulsz, és csak akkor rendezed a problémákat, amikor elmúlt a telihold hatása.

Halak

A megérzéseid valódi látnokká tesznek most téged. A telihold nagyon erősen hat ugyanis a hatodik érzékedre, ezért ne is lepődj meg, ha olyasmit is érzel, látsz, hallasz, amit rajtad kívül más nem. Amiért mégis megvisel téged ez a néhány nap, hogy olyan információk kerülnek napvilágra a tudattalanodból, amiről eddig fogalmad sem volt. Érdemes lenne lehetőség szerint egyedül töltened pár napot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top