nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Csillagjegyek a telihold ragyogásában – Heti angyalhoroszkóp 2023. március 7–13.

A telihold a Szűz jegyben olyan részletekre világíthat rá, melyek eddig rejtve maradtak előtted. Érdemes analizálni, tervezni, akár átszervezni a dolgaidat.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy most át lehetne rendezni az időbeosztásodat, a napirendedet, ha úgy látod, hogy nem megy minden zökkenőmentesen vagy ha új küldetés lebeg a szemed előtt. Óvakodj a túlzsúfolástól az angyalhoroszkóp tanácsa szerint, bármennyire pörögsz is, a nap neked is csak 24 órából áll.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy tekints hálával a napjaidra és értékeld az apró örömforrásokat is. Lehet, hogy pénzügyi téren megszorításokra kényszerülsz, ami szűkíti lehetőségeidet, de nem jelent teljes lemondást. Kedvenc tevékenységeidben is remek örömforrásra lelhetsz.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy ne feledd, hogy a szavak mindig a rendelkezésedre állnak, hogy megvédd magad vagy akár elképzeléseidet, jövőbeli terveidet. Ez a szorongásodat is enyhítheti. Csak arra kell vigyáznod, hogy ne másokon élesítsd a nyelved, a kritika vagy gúny fegyvereként.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy lehetőséged lehet új készségek elsajátítására, melyek képességeidre támaszkodnak és még teljesebbé teszik életedet. Most akár hosszabb távú célokat is érdemes kitűznöd, akkor is, ha némi átszervezéssel járnak. Frusztráló helyzetekben a kommunikáció lesz segítségedre.

Hölgy a holdfényben

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy tégy hitet az általad képviselt értékek mellett. Ehhez az kell, hogy először te magad gondold át, hogy mi alkotja világlátásod tengelyét, mi az, ami rendíthetetlen benned, ezek kapaszkodót nyújtanak a nehéz helyzetekben. A múlt tapasztalataiból okulva könnyedebben boldogulsz a jövőben.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy most aztán erőd teljében lehetsz, és fényt deríthetsz minden homályos kérdésre. A továbblépéshez dolgozz ki gyakorlatias és megvalósítható tervet. Ehhez el kéne engedned a múlt árnyait, a régi dolgokat, melyek már nem szolgálják fejlődésedet.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy van időd lassítani kicsit, feltöltődni energiákkal, és megújított napirenddel vagy akár életrenddel lépni a tavaszba. A kötelezettségek persze nem várnak, de egy kis megállásnak, fellélegzésnek, testi-lelki ellazulásnak bele kell férnie.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy mind az energiáid, mind az időd olyan értékes energiaforrás, amit nem szórhatsz szét számolatlanul. Nézz rá, hogyan tudnál jobban gazdálkodni ezekkel és arra fordítani, ami hosszú távon és valóban értékes.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy jelentős változásokat hozhat életedbe a telihold. Lehet, hogy valamit már nem bírsz tovább és drasztikus változtatás mellett döntenél? Törekedj az okok és következmények megértésére, mielőtt tüzes fejjel, indulatból határoznád el magad.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a telihold hozhat némi feszültséget és növelheti a stressz-szintedet, ugyanakkor a kibontakozás, kiteljesedés lehetőségére is rávilágíthat. Állj meg, gondold végig, barátkozz meg az újdonság gondolatával és merj járatlan utakon elindulni.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy valószínűleg kemény út áll mögötted, melyen az elmúlt években végigmentél, de lassan elérkezik a fellélegzés, a jól megérdemelt megnyugvás. Lazulj bele ebbe az állapotba, felvértezve a sok tapasztalattal, melyeket beépítve önmagad tartóoszlopaivá tehetsz.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy őrizd meg realitásérzékedet, nehogy összemosódjon a határ a fikció, a képzelet és a valóság között. A telihold változásokat hozhat, ezeknek meg kéne találnod a fényes oldalát. Lehet, hogy most még nem megy minden könnyedén, de hosszú távon mégis gyümölcsözővé válik az átalakulás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top