nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a változás

Ezek a csillagjegyek nem bírják a változást

Ezek a csillagjegyek a biztonságot, a stabilitást keresik az életükben.

Léteznek olyan csillagjegyek is, akik a megszokásaik rabjai. Ők mindenféle változástól irtóznak.

Bika

A Bika pontosan tudja, hogy az életét nem mindig és nem mindenben irányíthatja, ennek ellenére képtelen elfogadni, amikor valami másként alakul, mint ahogy tervezte. Bosszantóan makacs típus, ezért amit a fejébe vesz, attól nem tágít. Sosem ismerné ugyan be, hogy mennyire rugalmatlan, és mennyire irtózik a változásoktól, de tény és való, azok mindig nagyon megviselik a lelkivilágát.

Csillagjegyek, akik nem bírják a változást

Fotó: Getty Images/Nay Xphi Wat’hn Dis’th Wngs / EyeEm

Vízöntő

A Vízöntő valójában számos változást kedvel. Például valósággal rajong a technikai újdonságokért, és természetesen a haladó gondolkodással sincs problémája. Szinte biztosan neki van mindig a legtrendibb mobilja, ugyanakkor, ha az életterében következnek be változások, teljesen kiborul. Gyűlöli a költözéseket, az otthonát is csak akkor újítja fel, ha minden kötél szakad. Meglepő módon a régi holmijaihoz is ragaszkodik, csak akkor cserél le valamit, amikor az tönkrement.

Mérleg

A Mérlegnek már maga a változás szó is kifejezetten rémisztően hangzik, mert első gondolata, hogy az fájdalmas következményekkel jár. Gyűlöl mindent, ami az egyensúlyából, a harmóniából kimozdítja. Márpedig a változás csak  ilyen. Nagyon tudatosnak kell lennie, hogy megértse: a változások pozitív eseményeket is generálhatnak az életében, s nem feltétlenül ő húzza a rövidebbet. Addig viszont csak annyit érzékel, hogy megváltozik, ami addig jól működött az életében.

Szűz

A Szűz valójában pontosan tudja, hogy a változások elkerülhetetlenek, és mindazt nagyra is értékeli, amit azokból tanulhat. A problémát inkább az okozza nála, hogy ösztönösen elemezni kezdi magát, a környezetét, s mindazt, ami változást előidézte, okozta. Hajlamos hosszú ideig agyalni, hogyan kerülhette volna el a változást, vagy hogyan alakíthatta volna sokkal kedvezőbben. S mivel nem igazán talál elfogadható választ, a változásokat sem kedveli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top