Horoszkóp

Ha ezt a jelet tapasztalod, ideje változtatni a horoszkóp szerint

Mindenkinél eljön az a pont, amikor nem bírja tovább, és változtat. Nagyon hosszú idő is lehet, mire ráébredsz, hogy már egyáltalán nem okoz örömet a munkád vagy a párkapcsolatod. Mi az a jel, ami a változtatásra késztet? A horoszkópból minden kiderül.

Menni vagy maradni? A változás néha ijesztőnek tűnhet, ám szükségszerű a fejlődéshez. Persze, jóval kényelmesebb és egyszerűbb, ha maradsz a megszokott munkahelyen, bár jó ideje gyűlölöd, amit csinálsz. És „biztonságosabb” lehet benne maradni a párkapcsolatban annak ellenére is, hogy tisztán látod, annak „szavatossági ideje” régen lejárt. Mégis mi az, ami váltásra, változtatásra késztethet? Vess egy pillantást a csillagjegyedre, s kiderül mi az, ami biztosan kimozdít a tanácstalanságból.

A Kos életében nem történik semmi

A Kos kezdeményező típus. Uralkodó bolygójának, a Marsnak köszönhetően a csillagjegyek tetterős és harcos képviselője. Ha valamilyen oknál fogva nem tud a céljai és álmai érdekében tenni, ha semmi olyan nem történik az életében, ami előre hajtaná, ami új izgalmakat hozna, idegessé válik, s ilyenkor kényszert érez a változásra, s hogy tettek mezejére lépjen.

A Bika elhanyagolja magát

A Bika uralkodó bolygója, a Vénusz, a szépség, az élet élvezetének szimbóluma. Éppen ezért, ha nem törődik már magával, az nagyon erős jelnek számít. Ez lehet bármi, nem alszik eleget, nem figyel a megfelelő étkezésre, nem érzi jól magát a bőrében. S bár a Bika nem könnyen változtat, ilyenkor egyszerűen nincs más választása, lépnie kell, hogy visszanyerje régi önmagát.

Az Ikrek unatkozik

Az Ikreknek nem kell sok, hogy változásra szánja magát. Intellektuális csillagjegyként olyan környezetre van szüksége, amely folyamatosan inspirálja. Ha unja magát a munkahelyén, nem habozik új kihívást keresni – még ha szereti is, amit csinál. Ugyanez jellemző a párkapcsolatára is, amikor úgy érzi, az már nem vezet sehová, inkább gyorsan lezárja.

A Rák nem szakít időt magára

A Rák a gyakori hangulatváltozásokat úgy tudja ellensúlyozni, hogy egyfajta öngondoskodási rutint alakít ki. Ám amikor nem szakít időt a meditációra, a testi és lelki feltöltődésre, akkor a körülötte lévők viselkedése és lelkiállapota a kelleténél jóval érzékenyebben érinti. Nincs más lehetőség, ilyenkor igenis át kell értékelnie a párkapcsolatát, és persze magát is.

Az Oroszlán élete nem elég izgalmas

Az Oroszlán egyszerűen kénytelen változtatni, hogy a mindennapjait érdekessé tegye. Az életet minden ízében akarja megélni, ehhez pedig szüksége van a szeretteire, és persze mindarra is, ami igazán inspirálja, lelkesíti. Amikor azon veszi észre magát, hogy minden napja egyforma, szüksége lesz a változásra, hogy felrázza az egyhangúságot.

A Szűz nem bírja a rendetlenséget

A Szűz a tökéletességre törekszik, s ennek bizony ára van, sokszor mások hanyagságát is kénytelen helyrehozni. Csak abban az esetben képes ugyanis jól teljesíteni, ha körülötte rend van. Ez a szervezetlen munkahelyre éppúgy jellemző, mint a rendezetlen otthoni környezetre vagy egy rendetlen társra. Ilyen esetben nem gondolkodik sokat, azonnal lelép.

Ha tapasztalod magadon ezt a jelet, ideje változtatni az életeden (iStock)

A Mérleg nem törődik a megjelenésével

A Mérleg nem dönt könnyen, neki meglehetősen hosszú időt veheted igénybe, míg az összes lehetséges szempontot megvizsgálja, és rábírja magát a változtatásra. Ennek az ideje pedig akkor jön el, amikor elhanyagolja magát, nem törődik az öltözködésével, a külsejével. Kerül, amibe kerül, ilyenkor a sarkára áll, és 180 fokos fordulatot tesz.

A Skorpióból eltűnt a szenvedély

A Skorpió a szenvedélyről, az elszántságról, a mély érzelmekről híres. Amikor viszont arra sem emlékszik, mikor bújt ágyba utoljára a párjával, előjönnek a gondok nála. Miután szereti az állandóságot, ő sem vált könnyen, ám ha a szenvedélynek, az örömnek csak hűlt helye van, jobban teszi, ha véget vet a kapcsolatának. Ugyanezt érvényes a munkájára is.

A Nyilas úgy érzi, mintha csak egy helyben futna

A Nyilas tele van energiával, igaz, ő nem sokat gondolkodik a változásokon, elébe megy. Állandó mozgásban van, újabb és újabb kihívást keres az életében. Ugyanakkor, hogy igazán sikeres lehessen, egyetlen célt kellene végigvinnie. Amikor az élete gödörbe kerül, eljött az ideje, hogy lassítson, és végiggondolja, mit is akar valójában az életétől.

A Bakot nem motiválja a munka

A Bak – hasonlóan a többi föld jegyhez – nem igazán lelkesedik a változásokért. Ám kénytelen meglépni, amikor a karrierje és a motivációja a tét. Akkor érzi elemében magát, ha minél előrébb juthat a ranglétrán. Amikor elmúlik a belső késztetés, nincs mese, váltani kell, hiszen ilyenkor kilátástalanná válik az élete.

A Vízöntő csapdában érzi magát

A Vízöntő vágyik a változásra, de a valójában az állandóság is ugyanilyen fontos neki, hogy otthonosan érezhesse magát. Szüksége van ugyanakkor a függetlenségre, a szabadságra, az önállóságra, s amikor úgy érzi, túl sok korlát közé szorul, és nem kap levegőt, megfullad, nem szabad vesztegetnie az idejét, tovább kell lépnie. Meg is teszi.

A Halak álmai szerte foszlanak

A Halak egyfajta álomvilágban él. Szívesen fantáziál a boldog és élhető világról. Arra ösztönzi magát és a környezetét is, hogy szakadjon el a kézzelfogható jelentől, és merjen nagyot álmodni. Ám amikor az élet úgy hozza, hogy már álmodozni, tervezgetni sincs kedve, eljött az ideje a változtatásnak.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top