Horoszkóp

Így zárhatod boldogságban 2019-et a horoszkóp szerint

Visszavonhatatlanul közeledik az év vége, hiszen már október közepét tapossuk. Nos, mi mindent érdemes még tenned, hogy december 31-én tényleg úgy érezhesd, 2019 szuper és nagyon boldog év volt? A horoszkóp hasznos javaslatait most is érdemes megfogadni.

Az esztendőt boldogságban illik befejezni, nem igaz? A kérdés már csak az: vajon mi tesz téged igazán elégedetté? Ahány ember, annyi válasz. Lássuk, mit mondanak a csillagok, horoszkópod alapján mire van még szükséged az idilli évzáráshoz?

Kos

Kos jegyűként rendkívül unalmas és érdektelen évet könyvelhettél el tavaly. Nem véletlenül vársz 2019-ben olyan eseményre, ami kizökkenthet az egyhangúságból, a megszokásokból. Legyen szó bármilyen váratlan és rendkívüli ötletről, most azt sem bánod, ha kockázatot kell vállalnod érte. Ne is habozz, vágj bele minél előbb…

Bika

Bika jegyűként amit 2019-től vársz, az a stabilitásod biztosítása. Az elmúlt időszak számtalan változást hozott az életedbe, s szeretnéd, ha most már állandósulnának a dolgok. Szó sem lehet semmilyen véletlenszerű eseményről, arra vágysz, hogy körülötted minden és mindenki normalizálódjon.

Ikrek

Ikrek jegyűként szabadságra vágysz, ami valójában bármire vonatkozhat. A mérgező emberekre éppúgy, mint a munkádra, ami talán inkább már csak bosszúságot okozott, avagy az otthonodra, ahol egy ideje nem érzed jól magad. A lényeg, hogy friss levegőre és nyugalomra áhítozol, s ezt csak úgy érheted el, ha kész vagy változtatni, továbbállni.

Rák

Rák jegyűként nem szeretnéd, ha az életed állandó érzelmi összeomlásokról szólna. Éppen ezért 2019-ben legalább egy olyan biztos dologra vágysz, amiről bátran kijelentheted, hogy a tiéd, s nem kell attól félned, hogy eltűnik az életedből. Nem szeretnél több bizonytalanságot érzelmi téren, hiszen ez az életed többi részére is rányomja bélyegét.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként érdemes lenne megválnod attól a képzetedtől, hogy tökéletes vagy. Hiszen senki sem az. Fogadd el a hibáidat, a gyenge pontjaidat, és ígérd meg, változtatni próbálsz rajtuk. Ne gondold, ha leadsz az elbizakodottságodból, akkor nem tisztelnek majd eléggé. Sőt, jóval inkább megbecsülnek, ha belátod, te is csak emberből vagy…

Szűz

Szűz jegyűként a túlzott elvárások elkeserítenek. Felesleges olyan magasra tenned a lécet, hogy egész életedben arra áhítozzál, amit esélyed sincs elérni. Változtass a céljaidon, s igyekezz megvalósítani azokat. De ne tekints rájuk kötelező jelleggel, hiszen akkor elérhetetlenné válnak. Ne vegye el a kedvedet mások céljai, hiszen mindenki a saját iramában halad.

Még tehetsz érte, hogy 2019-et boldogságban zárhasd le (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként be kell látnod, nem vagy segélyszervezet, így felesleges olyan dolgokra pazarolni az erődet, ahol nincs szükség a segítségedre. Próbáld menedzselni a saját idődet, s találd meg a kívánt egyensúlyt az életedben a munka és magánélet között. A harmónia, a béke érzése tesz igazán boldoggá téged. Erre érdemes törekedned.

Skorpió

Skorpió jegyűként koncentrálj a lelkedre. Az erő, amiről úgy gondoltad, hogy kívülről jön, valójában a saját akaraterőd. Nagyon erős személyiség vagy, aki tudja, miként kell túlélni ebben a sokszor kihívásokkal teli világban. Ám először próbálj hinni saját magadban ahelyett, hogy a külső megoldásokat hajkurásznád. 2019-ben ez a legfontosabb feladatod.

Nyilas

Nyilas jegyűként nagy adag optimizmusra van szükséged az életben, miután az idei éved kihívásokban bővelkedik. Ha túl szeretnéd élni ezt az időszakot, olyan emberekkel vedd körbe magad, akik a küzdelmeid során segítséget nyújtanak neked. Valójában okod sem lenne a panaszra, hiszen 2019 legnagyobb nyertese kétségtelenül te vagy.

Bak

Bak jegyűként a legjobb szeretnél lenni, s valójában nincs semmi más, ami igazán boldoggá tenne. Nem csak idén, hanem úgy általánosságban mindig. Épp ezért, ha igazán sikeres szeretnél lenni az életben, jobban teszed, ha elébe mégy a változásoknak. Itt az ideje, hogy változtass és elindulj a céljaid felé.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként a boldogságod kulcsa 2019-ben abban rejlik, hogy sikerül-e továbblépned a mostani helyzetből – bármi is tartson vissza. Készen állsz rá, hogy felvedd a harcot a béklyóid ellen? A sikerhez valójában csak arra van szükséged, hogy megszabadulj azoktól a dolgoktól, amelyek lelassítanak téged.

Halak

Halak jegyűként alapvetően nagyon jó a természeted. Vedd körbe magadat ezért olyan emberekkel, akik meglátják a benned lakozó jóságot. Máskülönben a megbecsüléshez vezető utad kiábrándultsággal van kikövezve. Válj meg a mérgező társaktól, és nyisd meg magadat a valódi szeretetnek.

(via mind waft)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top