Horoszkóp

Ilyen kihívások várnak még 2019-ben a csillagjegyekre

Alig több mint egy hónap, és véget ér a 2019-es esztendő. S mivel nem sok hét van már hátra, érdemes újabb energiát fektetni az anyagi sikerekbe. A horoszkópból megtudhatod, mi minden vár még rád ebben az évben. És mi mindent tehetsz a sikerért...

Az ünnepek és az év vége felé közeledtével szinte biztosan mindenkinek a pénzügyeken járnak a gondolatai. Az anyagi helyzetedet mostanában számos tényező befolyásolja: a Skorpióban járó Napnak köszönhetően még górcső alá veheted a megtakarításokat, és körültekintőbben intézed a kiadásokat. Pénteken délután a Nyilasba lép a Nap, onnantól pedig minden figyelmed a karácsonyra irányul. Hétfőig szintén a Nyilas jelében jár a Vénusz, amely kedden hajnalban lép tovább a biztonságot és megfontoltságot nyújtó Bakba.

A csillagjegyeket persze eltérő mértékben érintik a bolygók változása és fényszögeik. De most lássuk, a horoszkóp szerint mire kell vigyáznod a pénzügyekkel kapcsolatban még az idén.

Kos

Kos jegyűként ebben a néhány hétben biztosan felülvizsgálod, és megtervezed az anyagi helyzetedet. Lehet, hogy pénzügyi tanácsadót is felkeresel, hiszen a segítség különösen fontos lehet számodra ebben az átmenti időszakban. A pénz körül forog most minden, s biztosra szeretnél menni, hogy 2020-ban már egyáltalán nem kelljen aggódnod.

Bika

Bika jegyűként, ha nem vagy elégedett a bevételeiddel, itt a lehetőség, hogy megtedd az első lépést a változtatás útján. Kezdj önmagadba fektetni: iratkozz be pénzügyi tanfolyamra, amely nemcsak a tudásodat bővíti, hanem a jövőbeni bevételeidre is kihat. Soha nem késő belevágni az újba, elég arra gondolnod, hogy egyszer mindenki elkezdte valahol.

Ikrek

Ikrek jegyűként küszöbön áll a fizetésemelés. Legyél türelmes, hiszen lehet, hogy hosszabb ideig tart, mint amivel számoltál, ám mindennek eljön a maga ideje. Felesleges az idegeskedés, nem kell minden alkalommal kétségbe vonnod az alkalmasságodat, amikor valami nem a számításaid szerint alakul a munkádban.

Rák

Rák jegyűként számos kiadásod halmozódott fel az utóbbi időben, s már azon morfondírozol, hogy valamelyik baráttól kérsz kölcsön. Addig ne tegyél elhamarkodott ígéretet, amíg nem vagy biztos benne, hogy a pénzt vissza is tudod fizetni. Másrészt, ami most még bizonytalannak tűnik, már a közeli jövőben sokkal kedvezőbben alakulhat.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként ne szédítsen meg a „gyors meggazdagodás” ígérete, mert könnyen melléfoghatsz. A pénzedést felelős Vénusz még a Nyilasban jár, s éppen ezért most még a csillogó felszín „megrészegíthet” téged. Hidd el, nem minden arany, ami fénylik. Bízz a megérzéseidben a pénzügyeidet illetően is, s mindenféle döntéssel várj még legalább egy hetet.

Szűz

Szűz jegyűként gyakorlatias típus vagy, s miután a nyár a bevételeid megugrását hozta, ismét azzal a kellemes érzéssel pillanthatsz a bankszámládra, hogy minden a legnagyobb rendben van. Haladj továbbra is ezen az úton. Kétségtelen, hogy az anyagiak folyamatos éberséget kívánnak tőled, ám első kézből tapasztalhatod a pénzügyi biztonság nyújtotta szabadságot.

Milyen pénzügyi kihívásokat rejt még 2019? (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként a figyelmed középpontjában a pénzügyi helyzeted áll, ami érthető is, hiszen most csöppet sem állsz a helyzet magaslatán. Ennek jegyében módosíthatod a hitelkártyád és hitelkonstrukcióid feltételeit, ami ugyan némi időt vesz igénybe. Legyél kitartó és következetes, hamarosan egyre stabilabbá válik az anyagi helyzeted.

Skorpió

Skorpió jegyűként bizonyosodj meg róla, hogy a cég nyereségéből te is megkapod a részed. Keményen dolgoztál egész évben, megérdemled a jutalmat. Az önértékelésedet ne tépázza meg a mostani bizonytalan és kiszámíthatatlan helyzet. Legyél büszke magadra, hiszen az elmúlt hónapok erőfeszítései repítettek oda, ahol most tartasz. Csak így tovább!

Nyilas

Nyilas jegyűként nem mindig ismered a mértéket, és hajlamos vagy túlzottan is sokat költekezni. Ideje picit húzni a nadrágszíjon, de ez egyre könnyebben is megy a jövő héttől neked. Még mindenképpen használd ki a kedvező lehetőségeket. December 1-ig a jegyedben jár a Jupiter, és csodás esélyeket jelez. Jól tennéd, ha nem szalasztanád el.

Bak

Hogy ki a főnök? Bak jegyűként, hát persze, hogy te. Ez meg is látszik az anyagi helyzeteden: az elmúlt időszak átgondolt befektetéseinek köszönhetően a nap 24 órájában úgy élsz, mint hal a vízben. A következetes megtakarítási hajlamod meghozta a gyümölcsét, így most semmi mást nem kell csinálnod, mint hátradőlni és élvezni a közelgő ünnepeket.

Vízöntő

Úgy tűnik, Vízöntő jegyűként az életed némi változáson megy most keresztül, ami a pénzügyekre is kihat. Ez lehet előléptetés a munkahelyeden, ám csak akkor vágj bele, ha mindezt jelentősebb fizetésemelés is követi. Tapasztalatbővítés okán ne fogadd el az ajánlatot, hiszen a számlákat neked is ki kell fizetned valamiből. Több munkáért, több pénz is jár.

Halak

Halak jegyűként jócskán megcsapoltad a bankszámládat az utóbbi időben. Úgy költekeztél, mintha nem is létezne a holnap. A valóságot azonban ne zárd ki: itt az ideje, hogy részletes pénzügyi tervet dolgozz ki. Figyelj a kiadásokra, s ha így teszel, nem kapsz fejfájást, amikor rápillantasz a pénztárcádra. Nyugodj meg, nem tűnik annyira reménytelenek, mint ahogy látszik.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top