nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem akarnak változni és változtatni

Csillagjegyek, akik nem akarnak változni

Nagyon bizalmatlanok és rugalmatlanok a következő csillagjegyek.

Skorpió

A Skorpiók rögeszmésen ragaszkodnak a komfortzónájukhoz, külső körülmények, befolyások hatására éppen ezért a legkevésbé sem hajlandóak változni. Csak és kizárólag belső indíttatásból, saját elhatározásból változtatnak bármin is, és rendszerint ezt is csak nagyon lassan, fokozatosan, mások által alig észrevehetően teszik. Nem nagy hívei a változásnak, sem pedig a változtatásnak.

Csillagjegyek és a merevség

Fotó: Getty Images

Bika

A Bikák a változásoktól általában véve  is ódzkodnak, a hirtelen bekövetkező, váratlan változások és az ezekkel járó bizonytalanságok és bonyodalmak pedig valósággal bénítólag hatnak rájuk. Ebből következőleg igyekeznek elkerülni, vagy legalábbis az utolsó utáni pillanatig elodázni mindenféle változást. A Bika életében nagyon ritkán jelentkezik olyan fordulópont, ami mindent megváltoztat. Ők ragaszkodnak a kitaposott úthoz.

Bak

A Bakok egyik legjellemzőbb tulajdonsága a rugalmatlanság. Mindig ragaszkodnak saját, alaposan, jó előre kimunkált terveikhez és elképzeléseikhez. Nem csupán, hogy nem hajlandók változni vagy változtatni, de egyenesen sértésnek veszik, ha valaki megpróbálja ezt elérni náluk. Kifejezett árulásnak veszik, és megsértődnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top