nlc.hu
Horoszkóp

Munkakerülő csillagjegyek

Csillagjegyek, akik szabályos munkakerülők

Ők azok, akik nem stresszelik magukat halálra a feladatok miatt.

Nyilas

A Nyilasok másképp látják az életet, mint a legtöbb ember. Azt vallják, hogy az életet élvezni kell. Azt gondolják, hogy az élet egy nagy kaland, és az embereknek egyszerűen szórakozniuk kell, könnyedén venni a dolgokat, ahelyett, hogy éjjel-nappal dolgoznának.

Persze a sikerre a Nyilas is vágyik, és a tervei is nagyratörők lehetnek, hiszen eleve az eget célozza meg, de amikor a tettek mezejére kellene lépni, akkor már valahogy elég hamar elfogy a lendület.

Munkakerülő csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Westend61

Halak

A Halak végtelenül romantikusak, és egy álomvilágban élnek. Nagyon művésziek, kreatívak és ötletesek, de a munka világában valahogy nem találják a helyüket, ők ennél sokkal szabadabb lelkek. Szeretik a könnyedséget, nem bírják a korlátokat, és a határidőket tekintve igazi művészfigurák.

Úgy érzik, hogy mivel tehetségesek, nem szabad megkövetelni tőlük semmilyen kemény munkát a céljaik elérése érdekében. De a sikert szomjazzák.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top