Horoszkóp

Ennek a 3 csillagjegynek megfordul az élete áprilisban

Ezek a csillagjegyek biztonságra találnak ebben a hónapban. Áprilisban nagyon fordulhat velük a világ a horoszkóp szerint. Vajon te köztük vagy? Akkor jó hírek várnak rád.

Az életedet akkor érzed igazán sikeresnek, amikor kapcsolataid harmonikusak és boldogok, rendben van a munkád, a karriered, biztos az anyagi helyzeted és egészségesnek mondhatod magad. A bolygók járása szerint ezek a csillagjegyek érezhető változásokra számíthatnak áprilisban a munkájukat, a karrierjüket illetően. Most ugyan senki sincs könnyű helyzetben, hiszen sokan veszítették el rövidebb-hosszabb időre az állásukat.

Ha te is a következő csillagjegyek valamelyikében születtél – vagy az aszcendensed áll itt –, nagyszerű híreket jeleznek számodra a bolygók. Áprilisban olyan fordulat történhet, amire régóta vágysz. A horoszkópból kiderül, mi mindenre számíthatsz.

A Bika nagy lépést tehet a siker felé áprilisban

Bika jegyűként már az előző év is hozott neked bőven kihívásokat és változásokat, amihez lassan talán kezdesz hozzászokni. Amit talán még nem tudsz, hogy minden okkal történik veled, s ami most még kiszámíthatatlannak, zavarosnak tűnik az életedben, az hamarosan arannyá válik. Az április különösen izgalmas lehetőségeket rejt számodra. A Mars lendületet, akaraterőt ad a munkádhoz, míg uralkodó bolygód, a Vénusz a pénzügyeidet támogatja. S ha nem is olyan módon érkezik a lehetőség, ahogy sejtenéd, még nem jelenti, hogy az ne lenne nagyon is hasznos. Nem lehet okod panaszra, mert végre megvalósíthatod a számodra oly fontos anyagi biztonságot. Ne aggódj, bőven lesz munkád a jövőben is.

Ezek a csillagjegyek áprilisban sokat nyerhetnek (fotó: Getty)

Ezek a csillagjegyek áprilisban sokat nyerhetnek (Fotó: Getty)

A Rák áprilisban végre felkészül a változásokra

Rák jegyűként ideje beismerned, hogy titokban nagyon is vágysz a versenyre, a kihívásokra. Hajlamosabb leszel áprilisban érvényesíteni az akaratodat, s ha sikert szeretnél elérni, mindez elengedhetetlen is. A homályos, megfoghatatlan félelmeket szélnek ereszthetnéd végre, s inkább a megérzéseidre figyelj, amiben kiváló vagy. A kérdés, tényleg meg akarod-e mutatni a világnak, hogy mi mindenre vagy képes? Az összefogás most mindennél fontosabb, hiszen csapatban sokkal eredményesebb lehetsz. Higgy magadban, higgy a képességeidben, s valóra válthatod, amit igazán szeretnél. Felépítheted magad és a saját üzleti vállalkozásodat is.

A Szűz nagyon jó benyomást tesz a főnökeire áprilisban

Szűz jegyűként a szorgalom, az alapos munka példaképe lehetnél. S most meg is mutathatod mindezt, s nagyon sok elismerést gyűjthetsz magadnak. A legnehezebb időben lesz rád a legnagyobb szükség, ami örömmel tölti el a szívedet. Újra motiváltnak, lelkesnek érezheted magad, nem mellesleg nagy örömmel is végzed a rád bízott feladatokat. Nincs mitől aggódnod, biztos a munkád, biztos a megélhetésed. Sőt, talán a korábbiakhoz képest is több elfoglaltságod lesz. Váratlan fordulatra ugyan sor kerülhet, de még ebből is jól jössz ki. Csak tedd, amiben a legjobb vagy: elemezz, rendszerezz, s állíts fel saját stratégiát! 

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top