Horoszkóp

Ennek a 3 csillagjegynek óriásit fordul az élete márciusban

Ezekre a csillagjegyekre különleges fordulat, meglepetés, újdonság vár a tavasz első hónapjában. Mondhatni, márciusban megváltozik az életük. A horoszkópból megtudhatsz minden részletet.

Az életedet akkor érzed igazán sikeresnek, amikor a baráti és párkapcsolatod éppúgy harmonikus és boldog, mint a munkád, a karriered, és persze egészségesnek is mondhatod magad. Nos, ha változásokra vágysz elsősorban a munkádban, a karrieredben, s a következő csillagjegyek valamelyikében születtél – vagy az aszcendensed áll itt –, nagyszerű híreket jeleznek számodra a bolygók. Márciusban végre megtörténik, amit oly régóta szeretnél. S milyen fordulatokra számíthatsz? Lássuk a részleteket.

A Bika különleges fordulatra számíthat márciusban

Bika jegyűként az első tavaszi hónapban a legjobb arcodat mutatod, magabiztos és elégedett leszel. S végre igazán nagy lépésre szánod magad. Az viszont mindenképpen fontos, hogy olvass a sorok között, mielőtt bármiről is végleges döntést hoznál. Amellett, hogy márciusban nemcsak a szíved vágyához kerülhetsz egyre közelebb, a jutalmat is végre besöpörheted. Uralkodó bolygód, a Vénusz a jegyedben járva támogat és segít a céljaidban, s hogy kihozhasd magadból a legjobbat, a legtöbbet. Sőt, hamarosan a nagy szerencse bolygójával, a Jupiterrel kerül csodás fényszögbe, ami különleges fordulatot hoz az életedbe. Felkészültél?

Ezeknek a csillagjegyeknek érezhető változást jeleznek a bolygók márciusban (fotó: iStock)

Ezeknek a csillagjegyeknek érezhető változást jeleznek a bolygók márciusban (fotó: iStock)

Az Oroszlán átértékeli a karrierjét márciusban

Oroszlán jegyűként egyre jobbak lesznek a kilátásaid márciusban. Főként a hónap második felétől bontakoznak ki előtted a legragyogóbb lehetőségek. A Bikában járó Vénusz a karrieredben jelez bámulatos fordulatokat. Valójában csak rajtad múlik, hogy élsz-e a kedvező ajánlatokkal. A Mars bolygó megadja a kellő lökést a váltáshoz, s a Jupiter is motiválttá tesz téged, hogy lépj bátran. Gondold át, miben s hogyan változtatnál. Az is biztosnak látszik, hogy olyan különleges kapcsolatokat köthetsz, akik támogatnak és erősítenek téged a céljaidban. Az is lehetséges, hogy közös vállalkozásba kezdesz… 

A Nyilas örömet talál a munkájában

Nyilas jegyűként azt érezheted, hogy annyi izgalmas dolgod lenne, de nem juthat mindenre időd. A jó hír ugyanakkor, hogy amit csinálsz, élvezettel teszed az első tavaszi hónapban. S ez önmagában is valódi ajándékkal ér fel. A Vénusz bolygónak köszönhetően szívesen teszed a dolgod, szorgalmasan haladsz a céljaid felé, s a munkádban végre kézzel fogható sikereket érhetsz el. A Mars az anyagi helyzetben jelez örömteli változásokat. Talán máris tapasztalod, hogy egyre kiegyensúlyozottabbak a pénzügyeid, ami szerencsére hosszú távra érvényes. Szóval, egyre kiegyensúlyozottabb lehetsz, s hamarosan minden okod meglesz az elégedettségre…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top