nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy utálja a változást

Ez a 3 csillagjegy utálja a változást

Megőrülnek, ha valami megváltozik körülöttük.

Vannak, akik nem szeretik a változásokat. Utálják, ha a környezetükben, a munkájukban vagy a körülöttük lévő embereknél valami nem úgy lesz, mint korábban volt. Ha te is ilyen vagy, könnyen lehet, hogy egy makacs csillagjegybe tartozol.

Csillagjegyek és a változás

(Fotó: Getty Images)

Vízöntő

Vannak bizonyos változások, amelyeket szeretnek a Vízöntők, a legújabb technológiákkal, a haladással nincs bajuk. Ám ha káoszból jön a változás vagy negatív hatásai vannak, az rendesen felidegesíti őket. Ők lesznek az elsők a bolt előtti sorban, ha egy új telefont dobnak a piacra, de csak azért nem fognak jobb környékre költözni, mert lenne rá pénzük.

Mérleg

A Mérlegek számára a változás kifejezetten rémisztő, mert sok olyan következménnyel járhat – viták, konfrontációk, diszharmónia –, amiket a Mérlegek nem szeretnek. E csillagjegy szülöttei nincsenek mindig meggyőződve, hogy a változásokkal jobb lesz, illetve hogy képesek lesznek kezelni a változások hatásait.

Szűz

A Szűz jegyűek tisztában vannak azzal, hogy a változás elkerülhetetlen, és nagyra értékelik azt, amit tanulhatnak belőle. A probléma ott van, hogy elemezni kezdik, mi okozhatta a változást, megvizsgálják a következményeit és azt, hogy kerülhették volna el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top